ילדה בת 9 שעושה קקי במכנסיים!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן 5.5 ,נראה לי ,שמתחיל בבעיה

רחל
    24/07/2011

הזו,כמעט כל יום ,הוא אומר שבורח לו הקקי ,הוא לא מספיק להגיע לשירותים.גם ילד חכם מאוד.איך מתחילים?בטיפול בעיה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 5.5 ,נראה לי ,שמתחיל בבעיה - תגובה

סמדר ריינר
    24/07/2011

שלום רחל,
    כמו שכתוב בהמשך חשוב שתפנו לטיפול בהקדם, ככל שמתחילים מוקדם יותר כך הסיוכי לפתור את הבעיה גדול יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 9 שעושה קקי במכנסיים!!!
    ענת מאילת
    04/06/2009

אני מקווה שאני במקום הנכון...יש לי בעיה מאוד חמורה ואין לי מושג לאן אני פונה אחרי הרבה ניסיונות לעזור ולטפל בבעיה של הילדה שלי!!!
    אני גרה באילת...יש לי ילדה בת 9 שעדין עושה קקי בתחתונים...עשינו לה את כל הבדיקות...היא בטופלת בהתפתחות הילד...הכנסתי אותה לחוג של ריפוי באומנות שהמליצו לי ואמרו לי שזה יעזור מאוד והיא תפסיק!!! כבר חצי שנה ואין שינוי <עלות החוג ל - 20 דקות 180 ש"ח>.
    הבעיה יותר חמורה שלא איכפת לה...היא יכולה לשבת עם תחתון בקקי כל היום ולא להחליף...גם שאני אומרת לה ללכת להחליף זה לא נעשה באותו רגע אלה לאחר חמש או שש פעמים שאני מעירה לה...גם שאני אומרת לה ללכת לשירותיים היא אומרת אין לי ומתאפקת לאחר רבע שעה מסתבר שהיא כבר עשתה בתחתון!!! אני אובדת עצות כאן באילת אין הרבה איפשריות לפנות ולקבל עזרה כל מה שאמרו לי עשיתי ואין שינוי ...היא כבר גדולה ואני מאוד רוצה שמישהו יעזור לי לטפל בבעיה שלה!!!
    לה אין בעיה עם זה גם שזה פוגע בה חברתית ופוגעים בה ואומרים לה דברים מעליבים שהיא מסריחה וכו'... שום דבר לא מוזיז לה!!!
    בבקשה תעזרו לי ותנו אותי לאדם המתאים שיוכל לעזור לי לסיים עם זה אחת ולתמיד!!!
    בתודה מראש
    ענת מאילת

הוספת תגובה

• חשבתי שרק אצלנו יש כזאת בעיה

בת-שבע
    05/06/2009

שלום
    נכנסתי לפורום הזה במקרה וביאוש גדול.יש לי אותה בעיה עם הבת שלי שהיא בת 10.התופעה התחילה לפני שנה וזה פסק ומיזה חודשים הבעיה חזרה.אני שמה לה תחבושת הגיינית ומחליפה בסביבות 7 פעמים ביום.הילדה ללא שמחת חיים מפסידה ימי לימודים והפסיקה ללכת לחוגים.היא פשוט ילדה עצובה.אתמול שמתי לה נר גליצרין ויצאה לה חתיכת צואה ענקית וקיוויתי שהנה הסיפור ניגמר אבל ממש לא.קבעתי תור לפסיכולוג ואני אשמח לשתף אותך במה שהוא אמר או ייעץ לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ענת מאילת
    05/06/2009

אני אשמח לקבל כל דבר שיכול לעזור!!!
    וממש ממש תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קמקווה שנקבל גם בפורום הכוונה

בת*-שבע
    06/06/2009

אשמח לקבל תגובה מאיש מקצוע פה בפורום באם ניתקלו בבעיה דומה ויודעים שיש פתרון.אני מיואשת לגמריי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניראה

בת*-שבע
    07/06/2009

שיש פה מישהי מהצוות שתוכל לעזור או לייעץ.כולם מתמחים בנושאים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קקי במכנסיים

אתי
    07/06/2009

איזה מין פורום זה? מדוע אף אחד לא מתיחס ? גם בני באותו מצב קצת התחשבות, לפחות תפנו אותנו למי שיכול לעזור!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיית קקי במכנסיים בגילאי בי"ס

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/06/2009

לכל הפונות שלום,
    ראשית אני מצטערת שלא קיבלתן מענה לשאלותיכן.
    אתן מתארות בעיה אשר נקראת "אנקופרזיס" - אי שליטה מספקת בקקי, אשר לרוב מתאפיינת בהתאפקות ממושכת, שבסופה הקקי בורח ללא שליטה, בדר"כ בזמן לא מתאים ובבגדים. הבעיה גורמת לסבל רב מאוד ומיותר לילד ולסביבתו.
    באנקופרזיס מומלץ לטפל באמצעות טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי בשילוב הדרכת הורים. לטיפול עם ביופידבק יש תוצאות מצוינות בתחום.
    לכן רצוי מאוד לפנות לפסיכולוג במהרה.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני בברוך הזה

נעמה
    30/01/2011

עם ילד בן 5 שעושה רק במכנסיים - קקי ופיפי. אני מיואשת. הוא כל הזמן מריח רע, והילדים בגן צוחקים עליו. רע לו ורע לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיית צרכים בגיל 5

ד''ר שירי שדה שרביט
    30/01/2011

נעמה שלום,
    כפי שכתבתי לעיל, בעיה של בריחת צרכים היא מוכרת, וגורמת הרבה סבל לילד ולהוריו. לכן מומלץ לטפל בכך בהקדם האפשרי - באמצעות פניה לפסיכולוג/פסיכותרפיסט בעל ניסיון בטיפול בבעיה זו.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חסרת תקווה

נעמה
    31/01/2011

שירי - תודה על תגובתך. אני זקוקה לתשובה כנה.. האם הבעיה הזו תחלוף עם טיפול? כל מה שאני רואה באינטרנט זה סיפורים קשים על הבעיה הזו, וילדים שלמרות טיפול הם המשיכו ללכלך עד גילאים גדולים.
    היינו בטיפול במכון אדלר. הטיפול עזר לתחומים אחרים אך לא פתר את הבעיה. כמה זמן להערכתך יקח לטפל בבעיה אם אפנה לפסיכולוג?
    אתמול בני אמר לי שאולי כדאי לי להחליף אותו בילד אחר, כזה שלא מפספס. לא יכלתי שלא לבכות. עודדתי אותו וחיזקתי את מה שטוב בו (הוא ילד מבריק בצורה יוצאת מן הכלל, יפה תואר ורגיש. טוב לב. מוכשר מאוד.. מצייר מדהים, חכם.. מתבטא יפה.. ממש ילד מדהים). אמרתי לו שגם אם היו נותנים לי לבחור מבין מליון ילדים מי יהיה הילד שלי - הייתי עדיין בוחרת בו.
    אני מרגישה שהבטחון העצמי שלו הולך ונרמס. שמחת החיים שלו אבדה.. בגן צוחקים עליו מאוד. מנדים אותו חברתית. כואב לי. ואני בכלל לא מדברת על הייסורים שבלנקות אחריו..
    יש לציין שאנחנו משפחה נורמאטיבית לחלוטין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו