מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

בני בן 5.5 ,נראה לי ,שמתחיל בבעיה
רחל24/07/2011הזו,כמעט כל יום ,הוא אומר שבורח לו הקקי ,הוא לא מספיק להגיע לשירותים.גם ילד חכם מאוד.איך מתחילים?בטיפול בעיה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן 5.5 ,נראה לי ,שמתחיל בבעיה - תגובה
סמדר ריינר24/07/2011שלום רחל,
כמו שכתוב בהמשך חשוב שתפנו לטיפול בהקדם, ככל שמתחילים מוקדם יותר כך הסיוכי לפתור את הבעיה גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 9 שעושה קקי במכנסיים!!!ענת מאילת04/06/2009
אני מקווה שאני במקום הנכון...יש לי בעיה מאוד חמורה ואין לי מושג לאן אני פונה אחרי הרבה ניסיונות לעזור ולטפל בבעיה של הילדה שלי!!!
אני גרה באילת...יש לי ילדה בת 9 שעדין עושה קקי בתחתונים...עשינו לה את כל הבדיקות...היא בטופלת בהתפתחות הילד...הכנסתי אותה לחוג של ריפוי באומנות שהמליצו לי ואמרו לי שזה יעזור מאוד והיא תפסיק!!! כבר חצי שנה ואין שינוי <עלות החוג ל - 20 דקות 180 ש"ח>.
הבעיה יותר חמורה שלא איכפת לה...היא יכולה לשבת עם תחתון בקקי כל היום ולא להחליף...גם שאני אומרת לה ללכת להחליף זה לא נעשה באותו רגע אלה לאחר חמש או שש פעמים שאני מעירה לה...גם שאני אומרת לה ללכת לשירותיים היא אומרת אין לי ומתאפקת לאחר רבע שעה מסתבר שהיא כבר עשתה בתחתון!!! אני אובדת עצות כאן באילת אין הרבה איפשריות לפנות ולקבל עזרה כל מה שאמרו לי עשיתי ואין שינוי ...היא כבר גדולה ואני מאוד רוצה שמישהו יעזור לי לטפל בבעיה שלה!!!
לה אין בעיה עם זה גם שזה פוגע בה חברתית ופוגעים בה ואומרים לה דברים מעליבים שהיא מסריחה וכו'... שום דבר לא מוזיז לה!!!
בבקשה תעזרו לי ותנו אותי לאדם המתאים שיוכל לעזור לי לסיים עם זה אחת ולתמיד!!!
בתודה מראש
ענת מאילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבתי שרק אצלנו יש כזאת בעיה
בת-שבע05/06/2009שלום
נכנסתי לפורום הזה במקרה וביאוש גדול.יש לי אותה בעיה עם הבת שלי שהיא בת 10.התופעה התחילה לפני שנה וזה פסק ומיזה חודשים הבעיה חזרה.אני שמה לה תחבושת הגיינית ומחליפה בסביבות 7 פעמים ביום.הילדה ללא שמחת חיים מפסידה ימי לימודים והפסיקה ללכת לחוגים.היא פשוט ילדה עצובה.אתמול שמתי לה נר גליצרין ויצאה לה חתיכת צואה ענקית וקיוויתי שהנה הסיפור ניגמר אבל ממש לא.קבעתי תור לפסיכולוג ואני אשמח לשתף אותך במה שהוא אמר או ייעץ לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת מאילת05/06/2009אני אשמח לקבל כל דבר שיכול לעזור!!!
וממש ממש תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קמקווה שנקבל גם בפורום הכוונה
בת*-שבע06/06/2009אשמח לקבל תגובה מאיש מקצוע פה בפורום באם ניתקלו בבעיה דומה ויודעים שיש פתרון.אני מיואשת לגמריי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניראה
בת*-שבע07/06/2009שיש פה מישהי מהצוות שתוכל לעזור או לייעץ.כולם מתמחים בנושאים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקקי במכנסיים
אתי07/06/2009איזה מין פורום זה? מדוע אף אחד לא מתיחס ? גם בני באותו מצב קצת התחשבות, לפחות תפנו אותנו למי שיכול לעזור!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיית קקי במכנסיים בגילאי בי"ס
ד''ר שירי שדה שרביט07/06/2009לכל הפונות שלום,
ראשית אני מצטערת שלא קיבלתן מענה לשאלותיכן.
אתן מתארות בעיה אשר נקראת "אנקופרזיס" - אי שליטה מספקת בקקי, אשר לרוב מתאפיינת בהתאפקות ממושכת, שבסופה הקקי בורח ללא שליטה, בדר"כ בזמן לא מתאים ובבגדים. הבעיה גורמת לסבל רב מאוד ומיותר לילד ולסביבתו.
באנקופרזיס מומלץ לטפל באמצעות טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי בשילוב הדרכת הורים. לטיפול עם ביופידבק יש תוצאות מצוינות בתחום.
לכן רצוי מאוד לפנות לפסיכולוג במהרה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בברוך הזה
נעמה30/01/2011עם ילד בן 5 שעושה רק במכנסיים - קקי ופיפי. אני מיואשת. הוא כל הזמן מריח רע, והילדים בגן צוחקים עליו. רע לו ורע לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיית צרכים בגיל 5
ד''ר שירי שדה שרביט30/01/2011נעמה שלום,
כפי שכתבתי לעיל, בעיה של בריחת צרכים היא מוכרת, וגורמת הרבה סבל לילד ולהוריו. לכן מומלץ לטפל בכך בהקדם האפשרי - באמצעות פניה לפסיכולוג/פסיכותרפיסט בעל ניסיון בטיפול בבעיה זו.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חסרת תקווה
נעמה31/01/2011שירי - תודה על תגובתך. אני זקוקה לתשובה כנה.. האם הבעיה הזו תחלוף עם טיפול? כל מה שאני רואה באינטרנט זה סיפורים קשים על הבעיה הזו, וילדים שלמרות טיפול הם המשיכו ללכלך עד גילאים גדולים.
היינו בטיפול במכון אדלר. הטיפול עזר לתחומים אחרים אך לא פתר את הבעיה. כמה זמן להערכתך יקח לטפל בבעיה אם אפנה לפסיכולוג?
אתמול בני אמר לי שאולי כדאי לי להחליף אותו בילד אחר, כזה שלא מפספס. לא יכלתי שלא לבכות. עודדתי אותו וחיזקתי את מה שטוב בו (הוא ילד מבריק בצורה יוצאת מן הכלל, יפה תואר ורגיש. טוב לב. מוכשר מאוד.. מצייר מדהים, חכם.. מתבטא יפה.. ממש ילד מדהים). אמרתי לו שגם אם היו נותנים לי לבחור מבין מליון ילדים מי יהיה הילד שלי - הייתי עדיין בוחרת בו.
אני מרגישה שהבטחון העצמי שלו הולך ונרמס. שמחת החיים שלו אבדה.. בגן צוחקים עליו מאוד. מנדים אותו חברתית. כואב לי. ואני בכלל לא מדברת על הייסורים שבלנקות אחריו..
יש לציין שאנחנו משפחה נורמאטיבית לחלוטין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)