מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 4 שבוכה מכל דבראמא דואגת07/06/2009
אני אמא לילדה בת 4 ותינוק בן שנה ושלוש, ביתי ילדה מאוד חכמה, את כל שלבי ההתפתחות היא עשתה לפני הזמן (הליכה,גמילה עצמאית מטיטול, דיבור שוטף, מנהלת שיחות)
בתקופה האחרונה, היא לא מבטאת את עצמה כמו שצריך- כלומר: כשהיא רוצה משהו- היא בוכה , כשהיא משחקת עם ילדים בני משפחה והיא רוצה מהם משהו או נוצר ויכוח ישר היא בוכה.
נוצר מצב שאני מאבדת סבלנות איתה כי הבכי לפעמים נמשך שעות ואני רוב הזמן כועסת עליה ולא מדברת איתה.
שאלתי בגן ואומרים שהיא מסתדרת מצוין ומאוד בוגרת,
אני לא יודעת מה לעשות. אני מבקשת בבקשה... יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מייעצים?
אמא דואגת07/06/2009זוהי אני האם המוטרדת.
למה אין תשובה לשאלתי מהבוקר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי במקום מילים
נעמה סבג שמש09/06/2009שלום לך,
ראשית, לא תמיד התשובות מגיעות באופן מיידי, אך אנו עושות כמיטב יכולתנו להגיב במהירות האפשרית.
את מתארת ילדה בוגרת ועצמאית המסתדרת בחברה, שלא בנוכחותך.
האם יש לה סיבה היום יותר מתמיד לנסות ולזכות בתשומת ליבך?
בכל מקרה, הילדה מנסה להפעיל מניפולציות, ואף מצליחה. היא גוררת אותך לכעס ולמצב בו היא המרכז.
כשהיא בוכה במקום לדבר, את צריכה לומר בפשטות: "אני מצטערת, אני לא מבינה מה את רוצה. זה בסדר שאת בוכה אם את מתוסכלת. כשתירגעי תנסי להסביר לי מה את רוצה". תמשיכי בעניינייך. אל תפגיני כעס. אם את רואה שהיא רוצה חיבוק, תני לה אותו. תאמרי שוב את אותו הדבר, אך אל תחזרי על עצמך בלי סוף. היא הבינה וזו רק סחיטה רגשית.
היי סבלנית ועקבית וכך תוכלי להכחיד את ההתנהגות.
כאשר היא תבקש משהו בצורה ברורה, חזקי התנהגות זו ותהללי את הדרך הבוגרת.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אמא דואגת09/06/2009אני אנסה את היעוץ שנתת לי (אגב, יש לה תקופות של לבוש מסוים שרק אותו היא רוצה ללבוש לכל מקום וסירוב שלנו מעורר שערוריה עד שבסוף נכנעים לה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)