עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    רקפת
    07/06/2009

בני בן 7. מאז היותו בן 4, (המלחמה הראשונה)חל שינוי גדול והבחנתי אצלו בתופעות של דאגנות יתר וחרדות. מאז אני מחפשת דרכים שונות לעזור לו. אני מאוד חוששת לפנות לטיפול דרך קופת חולים מחשש שהדבר יתועד ויפגע בו בעתיד , מצד שני טיפול פרטי מאוד יקר ואין לי את האפשרות, לכן אני בדילמה גדולה ורוצה כבר לעזור לבני . מה עליי לעשות?
    האם יש פסיכולוג/מטפל שאתם ממליצים עליו באזור חיפה שגם לוקח מחירים סבירים ?
    האם יש דרך אחרת לטיפול מלבד טיפול פסיכולוגי?
    אודה לתשובה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד הסובל כבר שלוש שנים

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/06/2009

רקפת שלום,
    את מתארת שינוי התנהגותי שחל בבנך לפני כשלוש שנים, אשר בא לידי ביטוי בדאגנות יתר וחרדות. לא ברור לי בדיוק איך את חושבת שטיפול בגיל 7 יפגע בילד בעתיד, ואגב יש לילד סודיות רפואית כמו כל מטופל, גם כשהטיפול הוא בקופת חולים, במרפאה ציבורית או אצל פסיכולוג פרטי. אין הבדל בין הפסיכולוגים המטפלים במערכות השונות באתיקה הרפואית שלהם.
    לעומת זאת, נראה לי שהמחיר העתידי האפשרי הוא נמוך עשרות מונים מהמחיר שהילד משלם כיום, מדי יום ביומו, בחרדות, בדאגנות וייתכן שבסימפטומים נוספים. במידה והבעיות הללו לא תטופלנה, הן עלולות להתגבר ולהתעצם, ובעתיד יהיה יותר קשה להתערב ולסייע לו.
    לכן, אני ממליצה מאוד שתקחי את בנך למספר פגישות הערכה אצל פסיכולוג - בין בקופת חולים, בתחנה לטיפול בילד הטובה בחיפה או באופן פרטי. הפסיכולוג יוכל להתרשם מהבעיה וממקורותיה, ולהציע לכם את הטיפול המתאים ביותר לקשיי הילד. נראה לי שהדבר אינו סובל דיחוי נוסף.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו