שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    טלי
    07/06/2009

שלום רב בני בן שנה וחצי ...ולאחרונה אני נתקלת בתופעה שמלחיצה אותי ...ברגע שהוא מתעצבן כשלוקחים לו משהו מהיד או כל דבר אחר שמעורר את כעסו הוא פשוט מכה את עצמו בפנים ע"י סטירה ...השאלה ממה זה נובע? ואיך גורמים לו להפסיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש להתייחס לפנייתי תודה

טלי
    08/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורקן של כעס

זהורית אסולין שמחון
    09/06/2009

אני שומעת שהוא מגיע לרמות של תסכול שאינו מסגול לשאת ומחפש מה לעשות עם הכעס. כרגע בגלל שהוא קטן ועדיין אין לו שפה מפותחת היכולת לבטא זאת מוגבל יותר להתנהגויות ופחות למילים. צריך לומר לו שאתם לא מרשים לו לפגוע בעצמו ולאפשר לו לפרוק כעס בדרכים אחרות- להרביץ לבובה או כרית. מעבר לזה לחבק ברגעים אלו ולאהוב ולעזו לו למתן את עוצמות התסכול בתוכו. ללמוד יחד איתו מהם הדרכים שעוזרות לו לשאת תסכולים אלו. אולי לומר לו לפני שלוקחים ממנו משהו, לבקש ממנו כך ירגיש שזה יותר בשליטתו ובבחירה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו