ילדה בת 9 להורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9 להורים גרושים
    אושרת סוקר
    08/06/2009

אני אם גרושה טרייה לשני ילדים, הבעייה היא אצל בתי בת ה-9, תחילת משבר הגירושים לא ראיתי סימנים מיוחדים לקושי בתחילת המשברו, לאחרונה 10 חד' לאחר שאביה עזב והתגרשנו, אני מרגישה שעובר עליה עכשיו המשבר, ניסית מספר פעמים לשוחח עימה ולנסות להוציא ממנה מה היא מרגישה, אך אין שיתוף פעולה, היא אומרת שהכל בסדר, אך אני מרגישה שהיא פשוט לא יודעת לבטא את תחושותיה, אך ללא ספק היא במשבר אך מפנימה זאת
    שאלתי היא, האם עלי לקחת אותה לפסיכולוג ילדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 9 להורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

זהורית אסולין שמחון
    09/06/2009

יכול להיות שהיא מרגישה שאת צד בעיניין ולכן קשה לשתף אותך, אולי אינה רוצה להכביד עלייך כי מרגישה שגם את עוברת תקופה לא קלה. אני מציעה לשוחח עם יועצת בית הספר אולי להזמין אותה לפגישה אולי שם מול גורם זר תוכל להפתח ולשתף ולהעריך אם באמת יש צורך בפסיכולוג או שהיא מתמודדת בדרכה שלה. יכול להיות שיספיקו מספר שיחות עם היועצת כדי לשחרר את המתח וכדי לחזור ולדבר איתך את כאבי התפרקות המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו