מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צפייה באתרי פורנו ע"י ילד בן 10יורם09/06/2009
גרושתי גילתה השבוע שבנינו בן 10 ו-3 חודשים גלש לאתרי פורנו. הוא טען שמדובר בכ 3 שבועות שבהן גלש כמעט כל יום (הוא נמצא לבד בבית לאחר הלימודים עד שאימו חוזר מהעבודה). אני מניח (אין לי גישה למחשב וגרושתי לא יודעת איך לבדוק את היסטוריית הגלישה) שהוא נחשף לתמונות ולסרטים מכל הסוגים. הוא טען שמתוך סקרנות חיפש בגוגל את הערך "סקס", ולא היו חברים שותפים בדבר. כמובן שהתקנו לאחר הגילוי תוכנת סינון. שאלתי היא איך לנהוג? מה המסר המרכזי שעלינו להעביר לו? האם דרושה התערבות מקצועית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפייה בפורנו
זהורית אסולין שמחון09/06/2009שווה להסביר לו מה עומד בבסיס האיסור שלכם לצפות באתרים מהסוג הזה- לגבי העיוות של איך שהדברים מוצגים שם, על האופן בו מוצג שם המין כמשהו מנותק שאינו קשור לחיבה, לאינטימיות ולביטוי של קשר עמוק יותר אלא התייחסות רק להיבט גופני ובאופן שמאד לא מכבד את האדם. כרגע כילד צעיר אין ביכולתו להבין זאת ועל כן הוא עלול לקבל מסרים לא נכונים מצפייה בכך. כמבוגר יוכל לבחור אם לעשות זאת או לאו.
אפשר לחשוב יחד איתו מה מסקרן אותו סביב סקס וכיצד יכול לספק סקרנות זו (ספר שמסביר, שיחות עם ההורים וכולי) . אולי הוא נבוך מדחפים שצפים בו ומנסה להבין מה לעשות איתם וזקוק לכם כהכוונה.
במקרים מסויימים ילדים נכנסים לאתרים אסורים כדרך לסמן להוריהם שהם עדיין זקוקים להשגחה, ולשמירה ולדאגה ונוכחות הורית על אף שהם עצמאים בתחומים רבים. יכול להיות שילדכם רצה לומר לכם למרות שאני מסוגל להיות לבד בבית ולהסתדר אני עדיין זקוק לכם מעורבים מאד בחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)