צפייה באתרי פורנו ע"י ילד בן 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צפייה באתרי פורנו ע"י ילד בן 10
    יורם
    09/06/2009

גרושתי גילתה השבוע שבנינו בן 10 ו-3 חודשים גלש לאתרי פורנו. הוא טען שמדובר בכ 3 שבועות שבהן גלש כמעט כל יום (הוא נמצא לבד בבית לאחר הלימודים עד שאימו חוזר מהעבודה). אני מניח (אין לי גישה למחשב וגרושתי לא יודעת איך לבדוק את היסטוריית הגלישה) שהוא נחשף לתמונות ולסרטים מכל הסוגים. הוא טען שמתוך סקרנות חיפש בגוגל את הערך "סקס", ולא היו חברים שותפים בדבר. כמובן שהתקנו לאחר הגילוי תוכנת סינון. שאלתי היא איך לנהוג? מה המסר המרכזי שעלינו להעביר לו? האם דרושה התערבות מקצועית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפייה בפורנו

זהורית אסולין שמחון
    09/06/2009

שווה להסביר לו מה עומד בבסיס האיסור שלכם לצפות באתרים מהסוג הזה- לגבי העיוות של איך שהדברים מוצגים שם, על האופן בו מוצג שם המין כמשהו מנותק שאינו קשור לחיבה, לאינטימיות ולביטוי של קשר עמוק יותר אלא התייחסות רק להיבט גופני ובאופן שמאד לא מכבד את האדם. כרגע כילד צעיר אין ביכולתו להבין זאת ועל כן הוא עלול לקבל מסרים לא נכונים מצפייה בכך. כמבוגר יוכל לבחור אם לעשות זאת או לאו.
    אפשר לחשוב יחד איתו מה מסקרן אותו סביב סקס וכיצד יכול לספק סקרנות זו (ספר שמסביר, שיחות עם ההורים וכולי) . אולי הוא נבוך מדחפים שצפים בו ומנסה להבין מה לעשות איתם וזקוק לכם כהכוונה.
    במקרים מסויימים ילדים נכנסים לאתרים אסורים כדרך לסמן להוריהם שהם עדיין זקוקים להשגחה, ולשמירה ולדאגה ונוכחות הורית על אף שהם עצמאים בתחומים רבים. יכול להיות שילדכם רצה לומר לכם למרות שאני מסוגל להיות לבד בבית ולהסתדר אני עדיין זקוק לכם מעורבים מאד בחיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו