גבולות שנפרצו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבולות שנפרצו
    אוראל
    10/06/2009

היי

ביתי בת ה- 11.5 ביקרה איתי אצל רופאת הילדים , היא החליטה שאינה מעוניינת לבצע בדיקה מסויימת (משטח גרון), אך לא הסתפקה בלווא , אלא ברחה מהמרפאה אח"כ חזרה (מבלי שנקרא לה) לבסוף כשהייתי צריכה לעזוב את המקום היא חסמה את דרכי עם שתי ידיה על המשקוף ולא נתנה לי להיכנס לקחת את הבדיקה הנדרשת.
    דבר זה לא קרה מעולם ובטח לא במקום ציבורי.
    כאשר נכנסנו לרכב אמרתי לה שהיא לא היתה חייבת לעשות את הבדיקה אך יש דרך לאמר לי זאת, אפשר היה לחכות להיותנו לבד ולדבר איתי כי בכוח לא הייתי עושה את הבדיקה אפילו אם היא נדרשת. למשך כשעה היא התחפרה בתוך עצמה, כתבה לי מכתבים כמה אני מגעילה ודוחה ושאני לא מתייחסת אליה יפה , ולבסוף כתבה התנצלות על ההתנהגות שלה ושבדרך כלל אני בסדר בהתנהגותי כלפיה. כמובן שקבלתי את ההתנצלות ושוב דברתי על הדרך שצריך להתנהג (למרות שבתוכי התביישתי בכל הסיטואציה).
    מה עלי לעשות? האם נהגתי כראוי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולות שנפרצו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן נפרצו

ליאת גרוס
    11/06/2009

שלום אוראל
    אכן נשמע שהייתה כאן פריצת גבולות משמעותית. גם אם הייתה חרדה מהבדיקה, התנהגותה אינה מוצדקת .
    במידה והתנהגות זו מצידה הייתה חריגה, זה בסדר שסלחת (אחרי שהסברת) והחיים חוזרים למסלולם. אך במידה ודבר דומה יקרה שנית רצוי שתגובתך תהיה חריפה מעט יותר. אם את רק רואה שזה מתחיל כדאי לאמר כי אם תמשיך אז יקרה כך וכך (פרטי בדיוק) ובמידה וממשיכה חשוב לממש את האיום.
    מעט מדאיגה נימת הזלזול שמפנה כלפייך בהתנהגותה. במידה ומתנהגת כלפייך בזלזול חשוב להדגיש כי כך לא מדברים או מתנהגים לאמא. אם את תשמרי על כבודך, כך גם היא.
    בהצלחה בהמשך האימהות למתבגרת.
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו