עזיבת תינוקת מידי בוקר - התיעצות דח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזיבת תינוקת מידי בוקר - התיעצות דח
    מיכל
    10/06/2009

שלום,
    לי ולבעלי יש ויכוח קשה על עזיבת התינוקת שלנו מידי בוקר. תמצית המקרה: ביתי בת שנה ושלושה חודשים. לאחרונה מגלה סימני "חרדת נטישה" שלמיטב ידיעתי הינם טבעיים לשלב ההתפתחותי שלה. אני זו שיוצאת מוקדם בבוקר לעבודה. בכל בוקר כשאני מתחילה ב"טקס הפרידה" - ואומרת לה משפטים כמו "להתראות מותק, נתראה מאוחר יותר".., היא מתחילה לבכות. ביקשתי מבעלי שבשלב הזה יחזיק אותה או יהיה איתה ויחד יפרדו ממני. גם אם אח"כ היא תמשיך מעט לבכות, הרי שברור לי שתוך כמה רגעים זה יפסק ולפחות חוויית הפרידה לא תהיה של נטישה אלא של פרידה.לדעת בעלי עליי פשוט לעזוב אותה, לטרוק את הדלת, והוא לא חייב להיות חלק מהעניין. מצידו להמשיך לישון בזמן שאני הולכת ובזמן שביתי בוכה על הדלת הנסגרת בפניה.
    היות והנושא טעון מאד בינינו, אני אשמח להכוונה כיצד נכון לפעול.
    תודה מראש, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שניכם צודקים וטועים

ליאת גרוס
    11/06/2009

שלום מיכל
    ראשית להשאיר ילדה בגיל זה בבית ללא מבוגר בשדה הראייה זו טעות ויש לה סיבה טובה לבכות ולהיות חרדה. כשאת עוזבת בעלך צריך לקום ולהראות את עצמו או לפחות שבתך תצטרף אליו למיטה כשהוא כבר ער.
    לגבי עזיבתך, לא נכון להיעלם לה אבל מצד שני חשוב שהפרידה תהייה קצרה ככל האפשר." שלום מתוקה אני הולכת יום נעים" נשיקה ,וזהו. ככל שאת מושכת את הפרידה כך יותר קשה לילדה וגם לך. מריחה של הפרידה רק מעודדת רגשי נטישה. אל תשדרי לה שהיא מסכנה. זה טבעי ובסדר. היא נשארת עם אבא. שתלך להתפנק איתו במיטה.
    מה דעתך?

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעניין עזיבת תינוקת מידי יום

מיכל
    12/06/2009

ליאת - תודה רבה על תשובתך, מתחברת מאד.
    יאומץ.
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור...

ליאת גרוס
    14/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו