דחוף מאוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד
    מירה
    13/06/2009

יש לי ילד בן 9 ויש לו מודעות מינית מוגברת, היום תפסתי אותו נכנס לאתר אינטרנט של מין, ביררתי איתו את העניין ואז סיפר לי שאחד הילדים בכיתה הסביר לו איך נכנסים וגם שאותו ילד הוריד לו את המכנסיים ושם לו את הבולבול שלו בטוסיק של הבן שלי וגם הבן שלי עשה את זה בחזרה לחבר שלו.
    לפי מה שהבנתי זה רק מיום חמישי 11.6 זה התחיל בשירותים של בית הספר ובערב היה אצל החבר ועשו את זה פעם נוספת בשירותים .
    לציין יש לי עוד ילד בן 6 ואני מאוד מודאגת מה לעשות? האם זה נורמטיבי? ואיך מטפלים ?

גם לציין אני ואבא שלו לא התפרצנו ולא צעקנו עליו ניסינו להבין וגם אני לא יודעת אם מה שעשינו נכון .
    בבקשה אני צריכה לדעת מה דרוש מאיתנו לעשות?
    למי לפנות במידה ויש צורך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגיבו בבקשה

מירה
    15/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקשתי התייעצות ועדיין מחכה

מירה
    16/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנות מינית

ד''ר שירי שדה שרביט
    17/06/2009

מירה שלום,
    המקרה הוא הזדמנות עבורכם לחינוך מיני תואם לגילו של הילד. סקרנות מינית והנאה ממגע בגופנו היא טבעית, ועליה אין להעניש או לבקר.
    חשוב להסביר לו על מיניות ועל אברי המין באופן שמתאים להבנתו, ואולי להשתמש בספר על גוף האדם ועל איך ילדים באים לעולם. יחד עם זאת, להסביר לו שאלו דברים שמבוגרים עושים, ולא ילדים. לא ברור אם בנך חווה את המקרה כתקיפה או כסקרנות שלו ושל חברו, ולכן התגובה היא אחרת בשני המקרים.
    חשוב מאוד לעדכן את המחנכת ואת אמו של הילד השני (אפשר גם דרך הצוות החינוכי). כמו כן, רצוי מאוד שתבקשו בספק האינטרנט שלכם לחסום אתרים שאינם מתאימים לילדים.
    יש להדגיש כי המסרים דוגמת "הגוף שלי ברשותי", פרטיות וצנעת הגוף, הינם מסרים תמידיים שיש להעביר לילדים, ולא בהזדמנות חד-פעמים כמו זו. גם במקלחת, למשל, חשוב שבנייך יהיו אחראים על אבריהם המוצנעים וינקו אותם בעצמם, כדי להנהיג הרגל שרק הם נוגעים בעצמם.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו