טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני התכתבתי איתך על הבת שלי שבת 3 , אם את זוכרת, לגבי ההשתלטות שלה העקשנות במשחקים גם איתי ועם חבריה, והרגישות שלה שעובר כול גבול אני כבר לא יכולה לסבול את זה כול הזמן היא בוכה, נעלבת . המלצתי לי לפנות למרכז לההתפתחות הילד, הייתי דרך קופ"ח והיא אמרה לי שאין צורך הילדה תגדל ובמשך הזמן תלמד איך להסתדר בחברה, זה משהו מולד היא לומדת דרך דוגמה אישית ביחסים שלי עם הסובבים. היום שוב הזמנו חבר בגילה ושוב בכיות קורעות לב ונמאס לי וגם כואב לי עליה ואני אובדת עצות מה אני יעשה? אומנם היא אמרה לי שאם ארצה לחזור אני יכולה אבל אין צורך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך. אני בכל זאת ממליצה לך לא לוותר ולבקש שצוות רב מקצועי יראה את הילדה שלך. את יכולה גם לפנות למרכז פרטי. אם את גרה באיזור חיפה, אספר לך יותר על המרכז הפרטי בו אני עובדת, שיש לו הסדר עם כמעט כל קופות החולים, ולכן, הטיפוליםפ ממש לא יקרים (בהשוואה לשוק הפרטי). בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד