מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביישנותגלית15/06/2009
שלום, בני בן ה-4 ילד מקסים, חכם ושובה לב הוא מסתדר נפלא עם ילדים ומאוד מרכזי בגן יחד עם זה הוא מאוד מתבייש מהצוות כשהן פונות אליו או כשהוא צריך לפנות אליהן הוא משפיל עיניו או מסתכל הצידה אני משוחחת איתו על כך והוא אומר שהוא מתבייש. הסייעת אמרה לי היום שהוא ילד מקסים אך יותר מידיי ממושמע, כשמבקשים לעשות משהו הוא הראשון שקם - זה נראה לי סוג של ריצוי, בבית הוא ממש לא מרצה, להפך נלחם איתי בהתעקשות על דברים הכי קטנים וחסריי משמעות. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
נעמה סבג שמש15/06/2009שלום גלית,
חסרים לי נתונים...
כמה זמן הילד בגן זה? האם טוב לו בגן? הוא מגיע לגן בשמחה?
האם גם בנוכחותך הוא משפיל את עיניו כשהמטפלות פונות אליו?
האם התנהגות זו מתאימה בגישתו לכל המטפלות?
ההתנהגות המנוגדת בין מה שהוא בבית לבין התנהלותו בגן בסוף השנה קצת מפתיע.
האם זה כך מתחילת השנה?
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותייך
גלית15/06/2009הילד בגן מתחילת השנה, הוא מגיב כך לכל הצוות, אני חושבת שזה יותר מורגש כשאני בסביבה , כשאני לא שם הוא יותר פתוח איתן .. המרדנות בבית החלה בחודשים האחרונים, קישרתי את זה לגיל 4 המפורסם. אגב הוא לעיתים מתנהג בביישנות גם ליד קרוביי משפחה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
נעמה סבג שמש16/06/2009היי גלית,
נראה שבנך יודע שנושא זה מפריע לך ואת שמה על זה דגש.
אני מניחה שאת מדברת איתו לא מעט על הנושא, ובכך מושגת מטרתו- תשומת לב ממך.
עם זאת, נראה לי מעט תמוה שהוא משפיל מבט כשהוא מדבר עם כל אחד מאנשי הצוות. זה מעיד יותר על חשש מאשר ביישנות...ואת אומרת שהוא נהנה ללכת כל יום לגן? הוא הולך מאושר?
הייתימבקשת מפסיכולוגית הגן לערוך תצפית במקום ולחוות את דעתה.
הייתי גם עורכת ביקורי פתע כדי לראות את התנהגותו והתנהגות הצוות כלפיו, בשידור חי.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)