תקשורת בין הורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת בין הורים גרושים
    שול
    17/06/2009

אנחנו גרושים כשנה וחצי+ופרודים עוד שנה , הורים ל-3 ילדים 20.5 בן, 18בן , 13 בת. יוזמת הגירושים הייתה מצד גרושי ובנגוד לרצוני. לכאורה הגירושים היו ללא סנסציות גדולות. חלוקת הרכוש נעשתה אצל מגשר תוך כדי הסכמה. זמן קצר לאחר הפרידה גרושי עבר לגור יחד עם חברתו. עד קבלת הגט הייתה תקשורת מינימלית אך מטען הכעסים הדו צדדי לא הביא לתוצאות טובות. לאחר הגט התקשורת ירדה לאפס. ניסיתי בכל הדרך לייצר תקשורת בסיסית וחשובה אך בכל פעם נתקלתי בהתחמקות או בבוטות בחוסר רצון לתקשורת. כעת בני האמצעי מסיים תיכון ובשל מחלה בעבר אינו חייב להתגייס, ואינו רוצה להתנדב. לטעמי נושא גיוס/ אי הגיוס חשוב מאוד בצורת ההתנהלות מולו ולכן ביקשתי מגרושי שוב להיפגש או לשוחח על כך טלפונית.
    וזו תשובתו: "חשבתי על הרצון שלך להיפגש , איני רואה טעם מהסיבה שהילדים גדולים ובוגרים ויחד עם זאת כול הניסיונות הקודמים העלו המון כעסים וממקום שאני רוצה לשמור על עצמי ולא להיכנס לאנרגיות האלה אני בוחר שלא להיפגש.אנחנו נפרדנו וכול אחד מאיתנו מגדל את הילדים בדרך שהוא רואה והוא מבין , וזה חלק ממשמעותהיותנו גרושים.אני בטוח שאת מגדלת את הילדים בדרכך שלך ממקום הכי גדול שאת יודעת ויכולה,כמו שאני בדרכי שלי.אם יש משהו קונקרטי שאת חושבת שחשוב שאדע – המייל הוא אפשרי"
    מה דעתכם? כיצד לדעתכם עליי להגיב ?

מקווה שתכבדי את רצוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשורת בין הורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת בין הורין גרושים

ליאת גרוס
    18/06/2009

שלום לך. נשמע לי שגרושך רציני בסירובו ושאין טעם ללחוץ עליו, כי זה לא יעזור ועלולאף להזיק. כמובן שיותר נכון שתהיה תקשורת בין הורים גרושים אבל אי אפשר להכריח.
    מה בעצם את מצפה ממנו ולמה התערבותו כלכך הכרחית בעינייך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו