מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדיין לא קיבלתי תשובה, אשמח לעזרתכםאפי17/06/2009
בתי כבר בת חמש וחצי (עולה לכיתה א') ואינה מוכנה בלילה לפני השינה לשחרר את המוצץ. כל שיטה שניסיתי כמו הבטחה למתנה, שיחה והסברים כי היא בוגרת,- לא עלו בהצלחה. יש לציין כי היא גמולה ממוצץ בשעות היום מגיל שלוש והיא מודעת כי היא כבר גדולה (כשבאות חברות היא מוודאת שהמוצץ אינו במקום גלוי). האם להעלים את המוצץ בבת אחת? או שיש סיכוי שאי פעם תישן בלי המוצץ???
אשמח לשמוע אתצ עצתכם
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצץ
ליאת גרוס18/06/2009שלום אפי
לדעתי נגמר הזמן לפינוקים. מציצת מוצץ מתאימה לקטנים. חשוב שהיא תרגיש בוגרת ושאתם תשדרו לה מסר של בוגרת. רק כך תוכל להתמודד עם הדרישות העומדות בפניה בבית הספר ובחיים.
נסו שהדבר יקרה בשיתוף איתה ותתנו לה מחמאות על כל לילה בלי מוצץ. עם זאת, חשוב להיות החלטיים. נצלו את החופש הגדול לשם כך. אמרו לה מראש שיש דברים שמותר רק לגדולים ושתרשו לה רק אם תתנהג כגדולה (למשל להשאר קצת יותר מאוחר). בדקו איתה אם יש משהו אחר שיעזור לה להרגע לפני השינה.
בהצלחה
אשמח להתעדכן
ליאת גרוס
מודיעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפי18/06/2009ליאת שלום
תודה על התשובה. האמת שניסיתי כמעט הכל אני אנסה בחופש הגדול שוב. אמרתי לה גם הרבה פעמים שהיא בוגרת מאוד ואז היא עונה לי: תפסיקי להגיד לי כל הזמן לעזוב את המוצץ זה מעליב אותי, אני לא תינוקת.
מקווה באמת שיסתדר
שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
