עדיין לא קיבלתי תשובה, אשמח לעזרתכם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עדיין לא קיבלתי תשובה, אשמח לעזרתכם
    אפי
    17/06/2009

בתי כבר בת חמש וחצי (עולה לכיתה א') ואינה מוכנה בלילה לפני השינה לשחרר את המוצץ. כל שיטה שניסיתי כמו הבטחה למתנה, שיחה והסברים כי היא בוגרת,- לא עלו בהצלחה. יש לציין כי היא גמולה ממוצץ בשעות היום מגיל שלוש והיא מודעת כי היא כבר גדולה (כשבאות חברות היא מוודאת שהמוצץ אינו במקום גלוי). האם להעלים את המוצץ בבת אחת? או שיש סיכוי שאי פעם תישן בלי המוצץ???

אשמח לשמוע אתצ עצתכם

אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצץ

ליאת גרוס
    18/06/2009

שלום אפי
    לדעתי נגמר הזמן לפינוקים. מציצת מוצץ מתאימה לקטנים. חשוב שהיא תרגיש בוגרת ושאתם תשדרו לה מסר של בוגרת. רק כך תוכל להתמודד עם הדרישות העומדות בפניה בבית הספר ובחיים.
    נסו שהדבר יקרה בשיתוף איתה ותתנו לה מחמאות על כל לילה בלי מוצץ. עם זאת, חשוב להיות החלטיים. נצלו את החופש הגדול לשם כך. אמרו לה מראש שיש דברים שמותר רק לגדולים ושתרשו לה רק אם תתנהג כגדולה (למשל להשאר קצת יותר מאוחר). בדקו איתה אם יש משהו אחר שיעזור לה להרגע לפני השינה.

בהצלחה
    אשמח להתעדכן
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפי
    18/06/2009

ליאת שלום

תודה על התשובה. האמת שניסיתי כמעט הכל אני אנסה בחופש הגדול שוב. אמרתי לה גם הרבה פעמים שהיא בוגרת מאוד ואז היא עונה לי: תפסיקי להגיד לי כל הזמן לעזוב את המוצץ זה מעליב אותי, אני לא תינוקת.

מקווה באמת שיסתדר

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו