ילדה שרוצה להיות בן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שרוצה להיות בן
    א'
    18/06/2009

הבת שלי בת 5 וחצי כבר שנתיים שהיא כל הזמן אומרת שהיא רוצה להיות בן, לא מוכנה לשחק במשחקים של בנות לא רוצה ללבוש בגדים של בנות ומשחקת רק עם בנים, הילדות השכנות לא רוצות לשחק איתה הן אומרות שהיא אוהבת דברים של בנים וצוחקות. היום קניתי לה בובה והיא אמרה שהיא לא רוצה אותה ובנוסף כשחברתי סיפרה על כך שהבת שלה (באותו הגיל) רוצה להתחתן עם ילד מהגן שלה הבת שלי אמרה שהיא לא רוצה להתחתן אף פעם.. מה לעשות? האם זה בסדר? אני ממש מודאגת, חשבתי שזה יעבור לה אבל זה לא עובר, היום שאלתי אותה למה היא רוצה להיות בן, והיא אמרה שאני אמרתי לה שכגיליתי שאני בהריון אז רציתי בן, כמובן שלא אמרתי לה דבר כזה... מודאגת נורא
    א'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שרוצה להיות בן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת משחקת במשחקי בנים

זהורית אסולין שמחון
    20/06/2009

אני שומעת את חששותיך דרך הודעתך ונראה שהם נובעים מתוך ציור שלך תמונה עתידית על זהותה המינית של בייתך ועל נטיותיה ולכן זה מעורר חרדה. אנו שבויים בקונספטים חברתיים מגדריים ולא לכל בת מתאים להתקבע בתפיסות הללו כמו שלא כל בן מתאים לו לשחק כדורגל כל היום. עלייך להעריך האם היא סובלת מהסיטואציה האם היא דחויה חברתית או שהיא מוצאת בנים שאיתם היא נהנית לשחק. והאם היא כואבת את היותה בת. שנית כדאי לחשוב מאיפה המחשבה שלה שרצית אותה כבן. אולי לא אמרת לה מילולית אך היא רואה ממך יחס אחר לבנים בבית, או לחלופין כמיהה לבן שלא נולד. נסי לברר בינך לבין עצמך מהו מקור זה של תחושתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו