משברים וגמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משברים וגמילה
    קרן
    19/06/2009

שלום רב, בתי בת שנתיים ושמונה חודשים. לפני כחודש התחלנו לוותר במשך היום לגמרי על הטיטולים. לאחר שראיתי שהיא כבר יודעת לעשות באסלה ויודעת להגיד כשיוצא לה. לצערי עשיתי זאת במקביל למספר שינויים בחייה - אבא נכנס לפרוייקט והגן שלה ביצע מעבר למבנה חדש. במשך שבוע ראשון היה כמעט נראה שהיא גמולה אך שלושה שבועות אחרונים מתפספס לנו ללא הרף. גם פיפי וגם קקי ולא תמיד נראה שמפריע לה לשבת בתוך המכנס המלוכלך... ובורח לה גם שניה אחרי שהיא עונה שהיא לא צריכה, נראה לי שכבר נורא מאוחר להחזיר לה טיטול, נורא לא בא לי להעליב אותה... ואין לי בעיה להמשיך לנקות כמה שצריך כל אדע שזה תהליך הגיוני וטבעי. נראה כאילו כשהיא מרוכזת במשהו אחר היא שוכחת ובורח. השאלה אם כדאי לבדוק שליטה על סוגרים או שאלו דברים שמסתדרים? המון תודה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משברים וגמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משברי גמילה

זהורית אסולין שמחון
    20/06/2009

הורים רבים שבויים במיתוס או פנטזיה שתהליך גמילה הינו תהליך לניארי ובלתי הפיך. המציאות מראה ברובה אחרת ואם תנברי קצת בשאלות שעלו פה בפורום תגלי עד כמה תהליך הגמילה פתלתל ומורכב להורה ולילד. נתת אמון בביתך והיא אכן הוכיחה שהיא ראויה לאמון זה לזמן קצר אולם כאגע היא קצת בנסיגה. סימכי על האינטואיציות שלך ברצונך לא להעליבה והבנה העמוקה ששינוי זה התלווה למספר שינויים נוספים בחייה. אכן היא סימנה שהיא רוצה לגדול, אפשרת לה זאת וכרגע היא קצת נסוגה. היי סבלנית האמיני בה ולאט לאט תצלחו את אבן הדרך ההתפתחותית הזו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו