מסכים שיפגעו בו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסכים שיפגעו בו
    ענת
    20/06/2009

בני בן ה - 6 חושב שבמפגש שלו עם חברים מותר להם לפגוע בו פיזית ומילולית ובלבד שימשיכו להיות איתו וירצו לבוא אליו. כל ההסברים שלי אליו שהוא לא ראוי לכך והם יפסידו אותו לא עוזרים. איך עלי לחזק ? ולהוציאו מדמות הנפגע הקבוע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסכים שיפגעו בו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים חברתיים

זהורית אסולין שמחון
    20/06/2009

כתבת את ענת את התרשמותך מהיחסים החברתיים של בנך ופחות את ההתנהגויות שראית שגורמות לך לחשוב כך. אפשר לפתוח גם את זה לחשיבה האם זה קורה עם כולם או רק עם חברים מסויימים האם זה קורה בסיטואציות אחד על אחד או כשהם בחבורה, האם הדבר קורה באופן דומה גם במסגרת החינוכית, והאם גם הוא לפעמים מגיב באסרטיביות כלפי אחרים. והייתי מוסיפה עוד שאלה נועזת ואולי אף חצופה האם את כמתצפתת מהצד רגישה מעברך כילדה לחוויות מסוג זה?

אני בכוונה מציפה את כל השאלות הללו ולא ממהרת לתת לך תשובה כי לעיתים אנו מתקבעים באיזו מחשבה על ילדינו שבאה ממקומות שונים והדרך למציאת הפתרון הוא דווקא בהסתכלות מזוית קצת אחרת. אני אשמח שתתייחסי לשאלותי וננהל פה איזהשהו דיאלוג חושב משותף ואולי משם גם תצמח העצה שאוכל לתת לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו