מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 8אמא21/06/2009
שלום, בני בן 8 לומד בכיתה ב, מאמצע השנה הוא משחק בעיקר עם בנות ועם המשחקים שלהם שכוללים גומי, קלאס וכו' לא משחק בבובות אך מדבר בשפה מאוד בת עם עוויות של בנות וכן אינו מוצא עצמו משחק עם בנים. לאחרונה הוא מדווח כי מעליבים אותו בכך שהוא הומו שכל היום משחק עם בנות ומסתובב רק איתן. הוא בכה מזה מספר פעמים בכיתה. נתתי לו מספר הזדמנויות להזמין אלינו בנים הביתה או שהוא ילך אליהם אך הוא מעדיף חד משמעית להיות עם הבנות.
לאחרונה הוא עושה כל מיני עוויות כאלה בראש כמו נדנודים של הראש ואני יודעת שזה מתשומת לב.
מה אני יכולה לעשות בתור אמא כדי לעודד אותו לשחק עם בנים ולהחשף לעולם של הבנים אפילו בלי כדורגל וגודו אלא רק להיות בחברתם ושלא יהיה רק עם בנות והוא ממש מתנהג כמו בת ולכן זה גם מפריע לי כי גם האחיות הגדולות שלו לועגות לו בתוך הבית וגם הילדים בכיתה שלו אני לא רוצה שיצחקו עליו ואני רוצה שהוא יחשף לעולם של בנים ולא רק של הבנות .
האם הוא צריך עזרה???????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב לשחק עם בנות
ליאת גרוס23/06/2009שלום לך
אני לא בטוחה במה שאכתוב אבל נראה לי שהדרך הכי טובה לעזור לו היא לקבל אותו כמו שהוא ולאפשר לו לשחק עם מי שנח לו. אם את תנסי לתקן הוא רק ירגיש יותר שמשהו בו לא בסדר. אם תקבלי אותו כמו שהוא יוכל גם הוא לקבל את עצמו וגם לשדר מסר כזה לסביבה.
אני יודעת שזה לא קל.
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)