ילד בן 12 - בעיות התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 12 - בעיות התנהגות
    רחלי
    22/06/2009

בני הבכור הוא בן 12 וחודשיים. הוא ילד מאוד רגיש, איכפתי וכו. יש לו 2 אחיות (בת 12 ובת ושנה). אנו ההורים שלו פשוט מרימים ידיים בנושא ההתנהגות שלו. הוא מתקשה לקבל סמכות, ויש לו בעיות התנהגות רבות בבית הספר. הוא מתעצל לבצע משימות הן בבית והן בבי"ס ומכאן לדעתי מתחילות המון בעיות משמעת, כעסים וכו'.. הילד עולה בשנה הבאה לחטיבת הביניים ואני בפאניקה מוחלטת. התעודה שלו נוראית מבחינת הציונים (והוא ילד חכם ופיקח מאוד בעל קליטה טובה), וגם מבחינה התהנגותית הציונים בשפל נורא.
    אני ובעלי כמעט בשלב של להרים ידיים וזה מייאש אותנו מאוד. הילד צריך טיפול פסיכולוגי ואנחנו צריכים עזרה והכוונה כיצד לטפל בו. הנושא ממש קריטי כי הפחד שלי שזה מתחיל להיות מאוחר.
    אנא עזרו לי בהכוונה כיצד אני מתחילה לטפל בו.
    גם מבחינה חברתית אין לו חברים רבים או לחילופין "חברים טובים".
    שמשהו יעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 12 - בעיות התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ..

רחלי
    22/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתגובה

רחלי
    23/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בהתמודדות

חן זליג- עו"ס
    23/06/2009

שלום רחלי,
    תראי, משפט עתיק אומר שאין ילדים קשים, יש ילדים שקשה להם. מתיאוך נשמע לי שלילד לא פשוטה ההתמודדות והדרישות בבית הספר ( בדקתם קשיי למידה?), ולכן הוא מגיב לסמכות, לדרישות בצורה מאוד קשה. מנסיוני, שווה לעשות ברור מעמיק של הקשיים שלו, ולנסות להקל עליו שם.

חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההתבגרות?

נעמה סבג שמש
    23/06/2009

רחלי שלום,

מדברייך לא ברור אם הבעיות והקשיים הלימודים והחברתיים החלו לאחרונה, בתחילת גיל ההתבגרות, או שהיו קיימים מאז ומתמיד.

האם הקושי בקבלת סמכות זו התנהגות "רגילה" שלו?

חשוב לדעת באיזה אמצעים נקטתם עד כה.

אם החוויות מאפיינות את גיל ההתבגרות, הייתי מציעה לך לקרוא בפורום גיל ההתבגרות קצת תשובות ולקבל רקע.

אם התופעה החלה עוד קודם, כדאי לבדוק גם בעיה לימודית, וגם- מה היה מקומכם כהורים עד כה בחינוך.

לאחר בדיקות אילו, החליטו אם הילד צריך פסיכולוג ובדקו איתו עד כמה הוא מוכן לשתף פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו