מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 12 - בעיות התנהגותרחלי22/06/2009
בני הבכור הוא בן 12 וחודשיים. הוא ילד מאוד רגיש, איכפתי וכו. יש לו 2 אחיות (בת 12 ובת ושנה). אנו ההורים שלו פשוט מרימים ידיים בנושא ההתנהגות שלו. הוא מתקשה לקבל סמכות, ויש לו בעיות התנהגות רבות בבית הספר. הוא מתעצל לבצע משימות הן בבית והן בבי"ס ומכאן לדעתי מתחילות המון בעיות משמעת, כעסים וכו'.. הילד עולה בשנה הבאה לחטיבת הביניים ואני בפאניקה מוחלטת. התעודה שלו נוראית מבחינת הציונים (והוא ילד חכם ופיקח מאוד בעל קליטה טובה), וגם מבחינה התהנגותית הציונים בשפל נורא.
אני ובעלי כמעט בשלב של להרים ידיים וזה מייאש אותנו מאוד. הילד צריך טיפול פסיכולוגי ואנחנו צריכים עזרה והכוונה כיצד לטפל בו. הנושא ממש קריטי כי הפחד שלי שזה מתחיל להיות מאוחר.
אנא עזרו לי בהכוונה כיצד אני מתחילה לטפל בו.
גם מבחינה חברתית אין לו חברים רבים או לחילופין "חברים טובים".
שמשהו יעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
רחלי22/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה
רחלי23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהתמודדות
חן זליג- עו"ס23/06/2009שלום רחלי,
תראי, משפט עתיק אומר שאין ילדים קשים, יש ילדים שקשה להם. מתיאוך נשמע לי שלילד לא פשוטה ההתמודדות והדרישות בבית הספר ( בדקתם קשיי למידה?), ולכן הוא מגיב לסמכות, לדרישות בצורה מאוד קשה. מנסיוני, שווה לעשות ברור מעמיק של הקשיים שלו, ולנסות להקל עליו שם.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל ההתבגרות?
נעמה סבג שמש23/06/2009רחלי שלום,
מדברייך לא ברור אם הבעיות והקשיים הלימודים והחברתיים החלו לאחרונה, בתחילת גיל ההתבגרות, או שהיו קיימים מאז ומתמיד.
האם הקושי בקבלת סמכות זו התנהגות "רגילה" שלו?
חשוב לדעת באיזה אמצעים נקטתם עד כה.
אם החוויות מאפיינות את גיל ההתבגרות, הייתי מציעה לך לקרוא בפורום גיל ההתבגרות קצת תשובות ולקבל רקע.
אם התופעה החלה עוד קודם, כדאי לבדוק גם בעיה לימודית, וגם- מה היה מקומכם כהורים עד כה בחינוך.
לאחר בדיקות אילו, החליטו אם הילד צריך פסיכולוג ובדקו איתו עד כמה הוא מוכן לשתף פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)