ילדה בת שש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שש
    יעל
    23/06/2009

יש לי ילדה בת שש, שנראית סך הכל מאד מאושרת, אתמול היא זרקה לי משפט שהטריד אותי מאד, זה היה לא תוך כדי שיחה אלא סתם משום מקום. היא אמרה הלוואי והייתי חלום, זה לא כיף להיות בחיים. ניסיתי לברר את כוונתה והיא אמרה שהיתה רוצה להיות פרח כי פרח לא מרגיש כלום. על מה יכול להעיד כזה משפט? האם אני צריכה להיות מודאגת ומה אפשר לעשות בעניין, איך ניתן לברר יותר לעומק מה כוונתה. אשמח לעזרה. תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות חלום

ליאת גרוס
    23/06/2009

שלום יעל
    אם המשפט היה נאמר בגיל 12 הייתי מודאגת אבל בגיל 6 משפט כזה לא בהכרח מעיד על מצוקה. אם רב היום היא שמחה ומאושרת אז לא צריך להתרגש ממשפט כזה. ייתכן מאד ששמעה אותו איפה שהוא והוא מצא חן בעיניה.
    יחד עם זאת, כדאי לנסות לדובב אותה (בלי ללחוץ יותר מידי) ולשאול אילו רגשות לא הייתה רוצה להרגיש וומתי הייתה רוצה לא להרגיש. כמו כן כדאי להדגיש בפניה את היתרונות שברגשות טובים ולפעמים אפילו ברגשות רעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו