מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות?מיכל23/06/2009
בוקר טוב!
הבוקר בתי בת 4.8 התחילה לבכות כי לא קיבלה את מבוקשה. אני ובעלי קצת "רבנו" בנוכחותה בגלל זה. כאשר הוא הלך אמרתי לה: "עכשיו את מרוצה? הוא צעק עלי בגללך." כשאמרתי את זה היא הסתכלה עלי במבט מאוד רציני. חשוב לציין שתמיד אני חושבת ושוקלת מה אני אומרת לה או בנוכחותה, אבל היום זה פשוט נפלט. אני מרגישה עם זה מאוד רע. אני יודעת שלפעמים האמירות האלה פשוט נחרטות במוח. מדובר בילדה נבונה ובוגרת. ילדה שמבינה גם מעבר לנאמר.אני אראה אותה רק בערב. האם כדאי להסביר לה שההורים לפעמים רבים ומתווכחים, אבל זה לא בגללה והיא לא אשמה בכך. או שלהתנהג כאילו לא קרה כלום.אני פשוט אוכלת את עצמי בגלל מה שאמרתי לה. מה לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבות לעיני הילדים
נעמה סבג שמש23/06/2009מיטל שלום,
זה מצויין שאת רגישה וערנית להתנהלותך אל מול הילדה.
עם זאת, אני חושבת שאת מאד קשה עם עצמך. מקרה חד פעמי לא ישפיע עליה ויפגע בה.
זה בהחלט נכון להסביר לה שהורים רבים לפעמים וז נובע מחילוקי דעות, גם בנושא הילדים, אך לא בגלל הילדים.
אל תדושי בנושא יותר מידי. רק תתני הבהרה. זה מספיק.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)