מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדת נטישהשירה23/06/2009
שלום רב
בתי בת 8 חודשים, פעמיים בשבוע אני שמה אותה במעון. כל פעם שאני מניחה אותה ועומדת ללכת היא פורצת בבכי קורע לב. המטפלות אומרות שבמהלך היום אי אפשר להניח אותה לרגע, היא מיד בוכה.
אני יודעת שחרדת נטישה זה דבר נורמלי בגיל הזה, אבל המטפלות במעון מופתעות מהעניין ואומרות ששאר הילדים במעון לא כך.
האם זה נורמלי?
האם זה עשוי להראות על התקשרות לא תקינה?
מה ניתן לעשות כדי להקל על העניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה24/06/2009בבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת נטישה וצורך בשגרה
נעמה סבג שמש25/06/2009שירה שלום,
את אכן מדברת על גיל בו החרדת נטישה היא תופעה ידועה.
מעבר לכך, את שמה אותה במעון פעמיים בשבוע בלבד, דבר המונע ממנה להתרגל לשגרה ברורה.
אין לה סדר והיא לא יודעת מה צפוי. אין עקביות בשגרה שלה וזה מקשה על ההתרגלות.
בנוסף, חשוב לעשות את תהליך הקליטה בצורה הדרגתית. האם כך נהגת?
כמה זמן היא במעון ועדיין בוכה לאורך כל היום? האם היית איתה שם מס' ימים כדי שתתרגל לצוות ותהיה הכרות הדדית?
אנא, קראי את מאמריי בנושא הסתגלות לגן, באתר זה או באתר שלי.
קחי בחשבון שיומיים בשבוע זה לא אידיאלי בעבור הקטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)