טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי עוד מעט שנתיים, ילדה מפותחת וחכמה, שמחה וחברותית מאוד. היא במסגרת גן פרטי מגיל 11 ח' והשתלבה מיום ראשון וכל הילדים חברים שלה. אך לאחרונה כל יום בבוקר אומרת אותו משפט "לא רוצה גן"... היא לא קשה אבל עצם שהיא אומרת את זה, מפריע לי. אני מסיעה אותה והיא לא רוצה לרדת עד שאני אומרת לה שהילדים מחכים לה, זה עניין של דקה או שתיים, שוב אני אומרת שהיא ילדה לא קשה, להפך היא משתכנעת מהר. הגן מאוד חם והגננת גם מהממת והיא אוהבת אותה מאוד. אבל למה לא רוצה גן? יש לציין שברגע שהיא נכנסת ישר מתחילה את יומה בכיף אבל לפעמים בוכה ורוצה אותי בחזרה... לתגובתך ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם הילדה החלה התנהגות זו לאחר מחלה\ חופשה? מצב בו לא נכחה זמן מה בגן? האם היא יודעת שאחד ההורים בבית? האם נולד אח שאת משקיעה בו מזמנך? האם חוותה שינוי כלשהו? האם מישהי מצוות הגן הוחלפה?
נסי לחשוב האם שינוי כלשהו עורר את המצב. שאלת את הגננת לדעתה?
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד