חרדה אצל בן 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה אצל בן 9
    אמא דאגנית
    24/06/2009

שלום בני בן 9.5 לפני כחודש לאחר תרגיל העורף שבוצע החל בני לפתח חרדות המתייחסות לכך כי עומדת לפרוץ מלחמה וכי טילים עומדים ליפול על הבית שלנו החרדה באה לידי ביטוי במחשבות וכן בתופעות פיזיות של דפיקות לב,הזעות זיעה קרה תלונה כי קר לו למרות שחם פחד מחושך וכמובן פחד להיות לבד.היות ואני סבלתי בעבר מחרדות אני מנסה להקל עליו בשיטות המוכרות לי של הרפיה, להסביר כמה שיותר כי אין לנו שום סכנה וכי לא עומדים לתקוף אותנו לתת לו כלים של הרפיה עצמית וכן לנסות להסביר לו כי ככל שנתידד עם המחשבות הן יתמוססו לבד לאט לאט אולם יחד עם זאת אני רואה כי הוא ממש מתחפר בחרדות ולא ממש מצליחה לעזור בנוסף אציין כי נפרדתי מאביו בשנה האחרונה מה שלא מוסיף לעניין
    אשמח לקבל המלצה לאן לפנות לעזור לבני מקום / מטפל המתמחים באבחון וטיפול בילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה אצל בן 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות

ליאת גרוס
    25/06/2009

אני מסכימה כי יש מקום לפנות לאיש מקצוע. עדיף לטפל בחרדות כעת בטרם יחריפו ויהפכו כוללניות יותר. איפה את גרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזור מגורים

אמא דאגנית
    25/06/2009

אנחנו מתגוררים באיזור כםר סבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו