בעיות חברתיות לילד מתבגר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות לילד מתבגר
    אבא מודאג
    25/06/2009

שלום, לאחרונה, סובל בני בן ה 12 מ"ירידות" חברתיות. כל מיני ילדים אומרים לו כל מיני דברים והוא מאד נפגע מכך ומרגיש חוסר ביטחון חברתי. כיצד אני יכול לעודד אותו וגם לגרום לתופעה להיעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חברתיות לילד מתבגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

נעמה סבג שמש
    28/06/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית חברות

עמית
    29/08/2009

רבתי עם החברה הכי טובה שלי לשעבר עכשיו יש לי חברה הכי טובה חדשה=]
    וגם עברתי לבאר שבע כי גרתי בערד...
    בערד כל החברות שלי החליטו שהן רוצות להיות פאקצות סתם בישביל הצחוקים ואפילו הייתה לי חברה מאזזה טובה שהייתה הכי חמודה שניהיייתה פאקצה הם מדברות לא יפה רעות כאללה ואני לא חושבת שאני רוצה לדבר איתם עוד..
    אבל אני גם מפחדת שהחברה הכי טובה שלעי בערד תהפוך לפאקצה כי בדרך כלל היא מיסתובבת איתם

בבקשה תעזרי לי אני שוקעת במחשבות ולא מוצאת פיתרון=[

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו