מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא במצוקהתאומים25/06/2009
אני אמא לתאומים בני שנתים. בזמן האחרון המצב בבית ניהיה ממש בלתי נסבל
הם בוכים על כל שטות וצועקים "אמא, אמא" בבכי היסטרי על כל דבר. אני לא יכולה לעשות שום דבר אחר חוץ מלהיות איתם וגם כשאני אני מפנה את כל העיסוקים וכבר יושבת איתם אז הם מוצאים את הדרך "להתפרק" ולבכות בגלל משהו שהם רצו/קיבלו/ביקשו וכו'. אם בגלל שהשני לקח לו דבר מה או בגלל שבחרתי את הספר הלא נכון...
אני עושה את כל ההשתדלות כדי לשמור על אורח רוח ועדיין למלא את הצרכים. אבל כמו שאמרתי גם כשאני איתם יושבת על הספה הם עדיין "לא מרוצים" הם לא משחקים לבד בכלל וזקוקים לי לכל גישור התערבות בכל דבר. איך מפסיקים את התלות הזאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ליאת גרוס25/06/2009שלום לאם במצוקה
גיל שנתיים ידוע כגיל מתיש ואין ספק שבתאומים זה קשה לפחות כפליים.
קודם כל זכרי שזה זמני ויעבור בקרוב. שנית, נסי להשיג עזרה, גם אם בתשלום. תקבעי עם איזו נערה שתבוא 4 פעמים בשבוע לשעתיים ותהיה עם ילד אחד.(כל יומיים ילד אחד) ואז יהיה לך זמן רגוע ואיכותי יותר עם כל אחד. נסי להעזר בבעלך, בהורייך וכו.
תחליטי מראש שאת עיסוקי הבית את עושה רק אחרי שהם הולכים לישון. אל תנסי אפילו...
בנוסף, זכרי שזה לא נורא אם בוכים או לא מרוצים מכל דבר. ככה הם ילמדו להסתפק במה שיש.'
גידול תאומים הוא מורכב אך שווה כל רגע. קראי חומר בנושא, מומלץ לפנות לקבוצה להורי תאומים.
את עוד תראי שתברכי על התאומות שלהם.
תחזיקי מעמד
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)