ילד מקלל ומכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מקלל ומכה
    גלית
    26/06/2009

בני בן ה 9 שנים מתנהג באופן קיצוני כאשר מתרגז אומשהו לא מוצא חן בעניו.מקלל אותי וקורא בשמות גנאי.ןאף מכה אותי.ולפעמים הוא ילד נהדר.הקושי איתו כמעט בכל דבר.מתוכח על כל דבר .הן זה בשעת השינה לאחר שסיכמנו שעות השינה בלילה.והן הקימה בבקר לבית הספר.כל דבר כזה מוציא ממני כוחות.אני מקבלת הדרכה ע"י טיפול פסיכולוגי איך ומה לעשות.אך לרב ללא תוצאות.גם הילד נמצא בטיפול.בכל מיני מישורים.נמצא בחינוך מיוחד.קב"ו קטנות.שיחות.טיפול טראפיה.נמצא גם בחוג ספורט שהוא מאוד אוהב.ולמאמן שלו יש השפעה עליו.וגם משוחח איתו.לפעמים רואים תוצאה.אך לרוב אינו מצליח להשתלט על הכעס.לאחרונה כאשר קילל אותי והיכה אותי מנעתי ממנו ללכת למפגש שבחוג הספורט שכל הקב"ו הלכה והוא לא.צעק בכה הבטיח שזה לא יחזור.לא ויתרתי.המאמן שלו חלק עלי ואומר שצריף לתת לו פינת מילוט ולקכל ממנו הבטחה אפילו בכתב.אך אני לא קיבלתי את הצעתו.והילד לא הלך.האים נהגתי נכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מקלל ומכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מקלל

זהורית אסולין שמחון
    27/06/2009

מכיוון שאת נמצאת בהדרכת הורים והילד נמצא בסוג של תראפיה הייתי מציעה לך להפנות סוגיה זו לגורמים המטפלים , כיוון שהם מכירים לעומק את הילד ויוכלו לתת לך תשובה הולמת ומקצועית יותר ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו