מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד נטישה?טליה26/06/2009
שלום, בני בן שלוש וחצי, ילד מקסים וחברותי אך מסוג הילדים שלא אוהבים לעמוד במרכז העניינים, הוא רגיש ויכול להסתגר בקלות. לפני 4 חודשים נולד לנו תינוק והוא מקבל אותו בהמון אהבה
יש תופעה שאני לא מבינה ממה היא נובעת ואשמח לשמוע דעתך - קרה פעמיים שהייתי עם בני, הלכנו זה ליד זה ובטעות הוא נתן יד לאישה אחרת. בשני המקרים אותן נשים היו מאד נחמדות וחייכו אליו, ואני פשוט קראתי לו או הערתי לו שאני לידו, בשיא הנעימות וברוגע. בשני המקרים ברגע שהוא קלט שהוא התבלבל הוא פרץ בבכי היסטרי, ממש צרחות, אחוז אמוק. ניסיתי להרגיע, חיבקתי, אמרתי שבסך הכל כלום לא קרה, אבל הוא היה היסטרי ולקח לי זמן מה להרגיע אותו. ממה ההיסטריה הזאת נובעת? מעולם לא נטשתי אותו, מעולם לא עזבתי אותו, אין לו טראומה כלשהי בעבר, אני פשוט לא מבינה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד נטישה
זהורית אסולין שמחון27/06/2009חרדת הנטישה אינה קשורה בהכרח לארוע ממשי שקרה בחייו, זוהי חרדה מובנית בהתפתחות הנפשית של כל אחד מאיתנו , אל כל אדם בעוצמות שונות. נסי לדמות את עצמך במקומו זה אכן ארוע מפחיד מאד שברגע קט , בשניה אחת אתה עלול לאבד את אימך ואפילו לא לחוש זאת , בקלות לתת יד ולהתמסר לאשה אחרת שזרה לך. ישנם ילדים שיותר רגישים לדאגות מהסוג הזה וכאלו שפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)