פחד נטישה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה?
    טליה
    26/06/2009

שלום, בני בן שלוש וחצי, ילד מקסים וחברותי אך מסוג הילדים שלא אוהבים לעמוד במרכז העניינים, הוא רגיש ויכול להסתגר בקלות. לפני 4 חודשים נולד לנו תינוק והוא מקבל אותו בהמון אהבה
    יש תופעה שאני לא מבינה ממה היא נובעת ואשמח לשמוע דעתך - קרה פעמיים שהייתי עם בני, הלכנו זה ליד זה ובטעות הוא נתן יד לאישה אחרת. בשני המקרים אותן נשים היו מאד נחמדות וחייכו אליו, ואני פשוט קראתי לו או הערתי לו שאני לידו, בשיא הנעימות וברוגע. בשני המקרים ברגע שהוא קלט שהוא התבלבל הוא פרץ בבכי היסטרי, ממש צרחות, אחוז אמוק. ניסיתי להרגיע, חיבקתי, אמרתי שבסך הכל כלום לא קרה, אבל הוא היה היסטרי ולקח לי זמן מה להרגיע אותו. ממה ההיסטריה הזאת נובעת? מעולם לא נטשתי אותו, מעולם לא עזבתי אותו, אין לו טראומה כלשהי בעבר, אני פשוט לא מבינה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד נטישה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה

זהורית אסולין שמחון
    27/06/2009

חרדת הנטישה אינה קשורה בהכרח לארוע ממשי שקרה בחייו, זוהי חרדה מובנית בהתפתחות הנפשית של כל אחד מאיתנו , אל כל אדם בעוצמות שונות. נסי לדמות את עצמך במקומו זה אכן ארוע מפחיד מאד שברגע קט , בשניה אחת אתה עלול לאבד את אימך ואפילו לא לחוש זאת , בקלות לתת יד ולהתמסר לאשה אחרת שזרה לך. ישנם ילדים שיותר רגישים לדאגות מהסוג הזה וכאלו שפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו