אלימות בין ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אלימות בין ילדים
    וי ענבל
    28/06/2009

שלום ,שמי ענבל יש לי 3 בנים .הגדול בין 7+,5+,1.5.בני הבכור בוגר לגילו אך ליפעמים, הוא מציק ומרביץ בעיקר לאחרים(בני דודות שלו)ופחות לאחיו(יותר מציק),המעשים שהוא עושה גורמות לי לחשוב שהוא לא בוגר כלל,אני לא יודעת מה גורם לו להיתנהג כך?אולי כי הם קטנות מימנו ומשעמם לו?.
    דוגמא1:הוא שיחק עם מקל חד ,הקיש עם המקל על השולחן כשבת דודתו בת השנתיים ניגשה והניחה את ידה על השולחן הוא המשיך ונתן לה מכה ביד וטען שהיא הניחה את היד וזה לא הוא.כמובן הענשתי אותו ,ואח"כ הוא היבטיח שלא יעשה שוב.
    בני השני אוהב ליקפןץ על הספות והמיטות למרות עשרות הפעמים שלי שיפסיק,אל ללא הועיל.
    ובמיוחד כשאנחנו בבתים אחרים הוא לא מפסיק,או מפסיק ואח"כ שוב חוזר .
    אני מרגישה כל כך לא נעים ,אני מתעצבנת ,מענישה ושוב צועקת וחוזר שוב .

מה עושים?אני צריכה טיפול משפחתי?פסיכולוג לילדים?
    אשמח אם תעני לי בהקדם,אני מתוסכלת ובעיקר רוצה לימנוע בעיות מישמעת אם בני הצעיר.

תודה ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בין ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות וגבולות

נעמה סבג שמש
    30/06/2009

ענבל שלום,

איני חושבת שאחד מילדייך זקוק לטיפול, לפחות לא ע"פי מה שתיארת.
    כדאי שתקבלי הדרכה הורית, ייעוץ, כדי שתדעי איך להמודד עם ההתנהגויות השונות ולהשאר בשליטה.

בסך הכל מדובר בהתנהגויות של ילדים שמתפקידנו כהורים לשים להם גבולות.

יש דרכי הרגעה ושיטות נוספות שניתן לשפר את המצב. לא הייתי פונה לפן הטיפולי אלא יותר להכוונה.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו