זקוקה לעזרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה!
    אור
    29/06/2009

שלום

ילדי בן ה-10 הינו ילד האמצעי בבית, לפני כחצי שנה נעלמו כספים מקופת ועד הבית הנמצא ברשותי
    לאחר ששאלתי אותו התעקש כי הכסף לא נמצא אצלו אך לאחר שהראיתי לו כי מצאתי את הכסף החל לבכות ולנסות להסביר שהמעשה נעשה ללא כוונה והתייחס לעצמו כאל ילד שחבוי בו עוד דמות שגרמה לו לעשות כך, לא הענשנו אותו אלא שוחחנו איתו והסברנו לו את המשמעות של מעשה זה ואת החומרה שבו , הוא הבטיח שלא יעשה זאת שוב.
    בני הבכור בן ה-14 עבד עם תחילת הקיץ והרויח 100 ש"ח ,הוא הניח זאת בארנקו הנמצא בחדרו
    אתמול בערב הבחין כי נעלם מהארנק 50 ש"ח, פניתי לבני בן ה-10 ושאלתי אותו , הוא הכחיש והתחיל לבכות שאני סתם מאשימה אותו והוא לא אשם , ואני ניצבת בבעיה כי חוץ ממנו אין לאף אחד גישה לכסף זה הרי לא אני ולא בעלי ולא בני בן השש שלא ידע על כך לא לקחנו את הכסף הזה
    אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות בבקשה ייעצו לי איך לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקח או לא?

ליאת גרוס
    29/06/2009

שלום אור
    לקיחת כסף מהורים ללא רשות מעידה בדר"כ על צורך בזמן איכות וקבלת תשומת לב.
    מכיוון שאין לכם הוכחה חד משמעית במקרה הנוכחי הייתי עוזבת אותו ולא מאשימה באופן ודאי. אם קיימת בעיה היא תצוץ שוב ורק כשתדעי שאכן גנב ללא ספק- יש מקום לתגובה חריפה.חשוב להזהיר אותו אך לא להאשים מחמת הספק.
    במקביל מצאו זמן להתקרבות אליו

בהצלחה

ליאת ג
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו