יש לי 3 ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי 3 ילדים
    אמא
    30/06/2009

יש לי שלושה ילדים מקסימים שני בנים ובת 5.5, 4, והקטנה בת שנה וחצי.
    שלושתם מקסימים מתוקים וחכמים.
    הילדה הקטנה מדברת כבר מגיל 10 חודשים היא נמצאת בפעוטון הבעיה היא שכיום היא מדברת בבית בצורה חופשית משפטים של 3 מילים וכו' אבל בגן היא לא מוציאה הגה.
    הגננות יודעות את המצב שבבית היא מדברת ובגן לא. מה לעשות זה מוציא אותי משלוותי שהיא מבלה בגן את רב שעות היום והיא לא מתנהגת שם בחופשיות ראוי לציין שהגן הוא בסדר גמור וגם הגננות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי 3 ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנעות מדיבור בגן

זהורית אסולין שמחון
    30/06/2009

כמה זמן היא כבר נמצאת בגן? האם כשהיא צריכה משהו היא מבטאת את עצמה מול אחת מאנשי הצוות או שגם אז היא נמנעת מדיבור? . נסי לחשוב מדוע זה כל כך מטריד אותך האם את חוששת שהם לא יקלטו את יכולותיה האישיות ? ישנן עוד הרבה שאלות שכדאי לברר לפני שאוכל לתת לך מענה הולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אמא
    30/06/2009

היא בגן מתחילת השנה והיא מבטאת את עצמה באמצעות תנועות.
    הגננות מבינות מה שהיא רוצה.
    זה מטריד אותי כי היא נמצאת שם רב היום וההבדל הוא מאוד חד. כשאני נמצאת איתה בגן היא מתנהגת כמו בבית ומדברת. ( בכל מקום אחר היא גם מדברת רק לא בגן).
    ברגע שאני יוצאת מהגן היא סוגרת את הפה ולא מדברת.
    ראוי לציין ( אולי זה קשור ) שהיא הילדה הכי קטנה בגן וההתפתחות המוטורית הגסה שלה איטית היא עדיין לא הולכת בלי עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתתקות

זהורית אסולין שמחון
    02/07/2009

במקרה כזה כדאי לפנות לרופא משפחה קודם כל לשלול בעיות רפואיות ואחרות כמו נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה, כדאי גם אולי להתייעץ עם קלינאית תקשורת. שתי מחשבות שעולות לי והן שתיהן מנוגדות האחת זו ביישנות ומופנמות(אם זה המקור להשתתקות - אז אני אצפה שלא תשחק עם ילדים בגן, ותהיה מעוכבת בעוד דברים ולא רק במילים )
    סיבה אחרת היא סוג של דווקא ומרדנות( ואז כן אצפה ממנה לדבר עם ילדים אחרים בגן) מצד שלישי כשאני כותבת לך את התשובה אני נזכרת בגילה הצעיר ויכול להיות שלמרות יכולתה לדבר היא עדיין לא חשה בטוחה בשטף הדיבור ובכך שתחוש מובנת ולכן מעדיפה להשתמש בשפה שכבר הבינה שהיא מובנת עבור הגננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו