אוננות אצל ילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות אצל ילדה בת 5
    גילה
    30/06/2009

שלום,
    הבת שלי בת 5. עד לפני כשבועיים היא היתה עדיין נרגעת ונרדמת עם מוצץ ושמיכה קטנה. לפני כשבועיים ביום הולדתה ה-5 היא החליטה בעצמה שהיא נגמלת, שמה את המוצץ והשמיכה בארון ומאז אינה מבקשת אותם עוד. קצת קשה לה להירדם אבל היא מתגברת מאוד יפה. לאחרונה שמתי לב שכשהיא עייפה היא נשכבת על הבטן עם הידיים מתחת לבטן ועושה תנועות שאני מפרשת אותם כאוננות. אציין פרט נוסף - אני ובעלי נפרדנו בשנה האחרונה ולמרות שהיא אינה מתלוננת על הקושי שזה גורם לה , היא כן מביעה צער ומתגעגעת לזמן שגרנו ביחד.
    רציתי לדעת האם האוננות נעשית כתחליף למוצץ? האם זה טבעי? האם יש צורך להתייעץ עם גורם מקצועי נוסף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות אצל ילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות

זהורית אסולין שמחון
    30/06/2009

אוננות היא דבר טבעי אצל ילדים בגילה במיוחד כאקט הרגעתי שעוזר לפני השינה. כל עוד היא עושה זאת באופן פרטני ולא בתדירות שמפריעה לה למהלך התקין של חייה, אין צורך להתערב. תהליך של פרידה ממשהו כל כך משמעותי הוא תהליך גדול עבור ילד וטבעי שיהיו התנהגויות חלופיות בתקופה זו לעיתים אף באופן אינטנסיבי יותר עד שהפרידה הופכת לקלה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הבת שלי בגילה ומאוננת מדי פעם

שיר
    01/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו