מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות אצל ילדה בת 5גילה30/06/2009
שלום,
הבת שלי בת 5. עד לפני כשבועיים היא היתה עדיין נרגעת ונרדמת עם מוצץ ושמיכה קטנה. לפני כשבועיים ביום הולדתה ה-5 היא החליטה בעצמה שהיא נגמלת, שמה את המוצץ והשמיכה בארון ומאז אינה מבקשת אותם עוד. קצת קשה לה להירדם אבל היא מתגברת מאוד יפה. לאחרונה שמתי לב שכשהיא עייפה היא נשכבת על הבטן עם הידיים מתחת לבטן ועושה תנועות שאני מפרשת אותם כאוננות. אציין פרט נוסף - אני ובעלי נפרדנו בשנה האחרונה ולמרות שהיא אינה מתלוננת על הקושי שזה גורם לה , היא כן מביעה צער ומתגעגעת לזמן שגרנו ביחד.
רציתי לדעת האם האוננות נעשית כתחליף למוצץ? האם זה טבעי? האם יש צורך להתייעץ עם גורם מקצועי נוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
זהורית אסולין שמחון30/06/2009אוננות היא דבר טבעי אצל ילדים בגילה במיוחד כאקט הרגעתי שעוזר לפני השינה. כל עוד היא עושה זאת באופן פרטני ולא בתדירות שמפריעה לה למהלך התקין של חייה, אין צורך להתערב. תהליך של פרידה ממשהו כל כך משמעותי הוא תהליך גדול עבור ילד וטבעי שיהיו התנהגויות חלופיות בתקופה זו לעיתים אף באופן אינטנסיבי יותר עד שהפרידה הופכת לקלה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם הבת שלי בגילה ומאוננת מדי פעם
שיר01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)