גן לשנה הבאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן לשנה הבאה
    אמא
    01/07/2009

בני בן ה 4 וחצי עובר בשנה הבאה לגן טרום טרום חובה ריגשית די פגיע עדין וכו', לגן שהוא אמור לעבור עובר איתו ילד משנה שעברה ילד מאוד קשה שמציק לבני באופן קבוע ולכל ילדי הגן לפעמים בני לא רצה ללכת לגן ביגללו הגננת לעומת זאת מדהימה מנסיון מבני הגדול לגן לא עוברים איתו חברים מהגן הקודם מלבד הילד הבעייתי ועוד ילדה מתלבטת האם לנסות ולהעביר אותו גן או שגם בגן אחר יבוא ילד אחר שיציק לו אבל אולי זה עדיף מאשר הילד הזה אני נורא מתלבטת מה לעשות כי נראה לי שאי אפשר לברוח בכל גן יש גם מזה וגם מזה אבל עדיין אני לא יודעת מה לעשות מה הכי נכון לבני

בתודה מראש

אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן לשנה הבאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת גן

ד''ר שירי שדה שרביט
    01/07/2009

לאמא שלום,
    לפי המידע שמסרת, אכן לכל אפשרות יש יתרונות וחסרונות. אולם אישית אני מאמינה שהגננת חשובה מאוד, במידה ואין קבוצת חברים שהוא קשור אליה, במקום אחר. גננת טובה תדע כיצד להתמודד עם ילד אלים ומציקן, וחשוב מאוד שתדאגי שהמבוגרים המטפלים יגנו על בנך, גם עכשיו בחמשת השבועות שנותרו לשהייתו בגן הנוכחי.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להמשיך עם החברים?

אמא
    01/07/2009

יש קבוצת חברים שממשיכה בגן אחר זה גן עירייה שזה לפי אזור מגורים טרום חובה שהוא לא אמור להמשיך עם החברים שלו אלא ליד הבית עם גננת באמת מקסימה. אבל עם הילד הזהאז השאלה עם כדאי להעביר אותו עם החברים לנסות לערער או לא כי הגננת טובה מה את אומרת תודה מראש על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת גן

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/07/2009

גם גננת טובה וגם חברים הם סיבות טובות לבחירת גן.
    נראה לי שזו החלטה שלכם ההורים, מה עדיף בעיניכם ומשמעותי לכם יותר. כמובן שגם היבטים של נוחות וקרבה לבית הם חשובים. מבחינה פסיכולוגית לטעמי הבחירה היא ביד ההורים ואין טיעון שהוא עדיף בהרבה לטובת גן מסוים.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו