מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גן לשנה הבאהאמא01/07/2009
בני בן ה 4 וחצי עובר בשנה הבאה לגן טרום טרום חובה ריגשית די פגיע עדין וכו', לגן שהוא אמור לעבור עובר איתו ילד משנה שעברה ילד מאוד קשה שמציק לבני באופן קבוע ולכל ילדי הגן לפעמים בני לא רצה ללכת לגן ביגללו הגננת לעומת זאת מדהימה מנסיון מבני הגדול לגן לא עוברים איתו חברים מהגן הקודם מלבד הילד הבעייתי ועוד ילדה מתלבטת האם לנסות ולהעביר אותו גן או שגם בגן אחר יבוא ילד אחר שיציק לו אבל אולי זה עדיף מאשר הילד הזה אני נורא מתלבטת מה לעשות כי נראה לי שאי אפשר לברוח בכל גן יש גם מזה וגם מזה אבל עדיין אני לא יודעת מה לעשות מה הכי נכון לבני
בתודה מראש
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת גן
ד''ר שירי שדה שרביט01/07/2009לאמא שלום,
לפי המידע שמסרת, אכן לכל אפשרות יש יתרונות וחסרונות. אולם אישית אני מאמינה שהגננת חשובה מאוד, במידה ואין קבוצת חברים שהוא קשור אליה, במקום אחר. גננת טובה תדע כיצד להתמודד עם ילד אלים ומציקן, וחשוב מאוד שתדאגי שהמבוגרים המטפלים יגנו על בנך, גם עכשיו בחמשת השבועות שנותרו לשהייתו בגן הנוכחי.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להמשיך עם החברים?
אמא01/07/2009יש קבוצת חברים שממשיכה בגן אחר זה גן עירייה שזה לפי אזור מגורים טרום חובה שהוא לא אמור להמשיך עם החברים שלו אלא ליד הבית עם גננת באמת מקסימה. אבל עם הילד הזהאז השאלה עם כדאי להעביר אותו עם החברים לנסות לערער או לא כי הגננת טובה מה את אומרת תודה מראש על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת גן
ד''ר שירי שדה שרביט02/07/2009גם גננת טובה וגם חברים הם סיבות טובות לבחירת גן.
נראה לי שזו החלטה שלכם ההורים, מה עדיף בעיניכם ומשמעותי לכם יותר. כמובן שגם היבטים של נוחות וקרבה לבית הם חשובים. מבחינה פסיכולוגית לטעמי הבחירה היא ביד ההורים ואין טיעון שהוא עדיף בהרבה לטובת גן מסוים.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)