ילדה פחדנית- עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה פחדנית- עזרה דחוף
    גלי
    01/07/2009

בתי בת ה- 4 היא ילדה מאוד פחדנית החל מכלבים ועד לנדנדה הכי פשוטה בגן השעשועים . גם כפעוטה היא הייתה די פחדנית אבל הייתה לה תקופה טובה יותר בה היא ניסתה מתקנים . התקופה הזאת "עברה לה". אני מאוד מתוסכלת מזה של הילדים משחקים על המתקנים והיא צופה בהם . אין לי ספק שיהיו לזה השלכות על מעמדה בקבוצת השווים בעתיד - ולא לטובה .
    מאוד מבקשת סיוע . ושאלה האם כדאי להתחיל איתה טיפול פרטני . תודה .
    הערה - אני אם יחידנית . לבתי אב שאיננו בקשר איתה עוד מזמן ההריון .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה פחדנית- עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעזרת בעלי חיים

דפנה
    02/07/2009

שלום, מנסיוני טיפול בעזרת בעלי חיים להורדת פחד מכלבים עובד טוב. בני היה בטיפול במרכז בולבי והתוצאות מצויינות (הוא רוצה כלב) בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה של מקצועית ?

גלי
    02/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה

גלי
    05/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה פחדנית

ליאת גרוס
    05/07/2009

שלום גלי וסליחה על העיכוב
    ראשית חשוב לי לשאול אם הפחד הוא בעיקר ממתקנים או גם מלישון לבד ודברים נוספים. אני רוצה לשלול קיומה של פעיה פיזיולוגית למשל בעייה בויסות שיווי המשקל שיכולה להסביר את החשש ממתקנים ואינה קשורה לפאן הפסיכולוגי.
    שנית, אני באופן אישי מאמינה כי טיפול פרטני אינו מתאים לילדה בת 4 וכי הדרכת הורים יכולה להיות יעילה בהרבה. חשוב להבין איתך את מקורות הפחד ואת תגובותייך עד כה. האם את מגינה מידי? האם את חרדתית מעט בעצמך? עם אילו דברים הילדה מתמודדת בקלות וכו'..כמו כן, יש ילדים שנולדים פחדנים וצריך לקבל כלים להתמודד עימם. פני להדרכת הורים ורק אם הם ימליצו על טיפול פרטני, תשקלי את העניין. בינתיים אל תלחצי עליה יותר מידי, תציעי לה לשחק במתקנים אבל תני לה מרחב להחליט לעצמה.

בהצלחה
    אשמח להתעדכן

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה רבה

גלי
    06/07/2009

אני חושבת שעלית על כמה מאפיינים שלי בתשובתך .
    בהחלט אפנה להדרכת הורים . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות הורים

שירה
    07/07/2009

היי,
    דבריך מאוד נוגעים. גם אני לא ידעתי מה לעשות עם ביתי שכל הזמן הייתה חרדה.
    בזכות חברה הלכתי לקבוצת הורים וכעת המצב נרגע. אני לא יודעת היכן את גרה אני השתתפתי בקבוצת הורים בקריית אונו- אצל מאיה סימון. ממליצה בחום.
    שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי למסור לי פרטים יותר מדוייקים

גלי
    09/07/2009

אנחנו קרובות לקרית אונו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו