ביתי בת ה4.5 נכנסה באמצע ה"אקט"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה4.5 נכנסה באמצע ה"אקט"
    ר.
    03/07/2009

שלום,
    אני אם גרושה, המתפקדת כחד הורית אין לנו כל קשר לאב. יש לי המון שאלות, אך השבוע קרה לי הגרוע מכל: אני לא מביאה גברים הבייתה, והשבוע קרה בשעת לילה מאוחרת, בפעם הראשונה שביתי בת ה4.5 נכנסה לחדר שלי כאשר אני עם גבר באמצע. מיד קפצנו וניסיתי לקחת את ביתי לחדרה אך היא סרבה לחזור לישון, ניסיתי להישאר רגוע אני ניסיתי לשדר לה רוגע. כעבור כמה רגעים היא קראה לי ואמרה לי שהיא לא יכולה להרדם והיא רוצה לישון במיטתי, הבחור יצא וישבנו יחד במרפסת ואח"כ הלך הבייתה. ביתי שאלה אותי מי זה? אמרתי שזה ידיד של אמא.
    אני לא יודעת אם עשיתי את המעשה הנכון, אך ניסיתי לגרום לכך שהיא תרגיש בנח ולא שאני היסטרית. אני לא יודעת כמה היא ראתה, ולא יודעת מה זה ישאיר לה (צלקת...) והאם זה יגרום לה לצלקת כל שהיא. אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באמצע האקט

ליאת גרוס
    04/07/2009

שלום לך
    את מעלה מצב מורכב שכולל שני דברים עימם על הילדה להתמודד ונראה לי נכון להפריד לרגע בינהם.
    הראשון- העובדה שאת מבלה עם גבר שאינה מכירה והשני- האקט המיני שאולי נחשפה לו.
    לגבי הנושא הראשון - חשוב לא להסתיר דברים כאלו. אם יהיו לך סודות היא תחוש בכך וחשדותיה עלולות להיות גרועות מהמציאות כי בגיל זה הדמיון פועל שעות נוספות. זכותך להביא גברים הבייתה, אבל חשוב שהיא תדע לפעמים בא ידיד שכיף לך איתו ואתם עושים דברים שגדולים אוהבים לעשות.כמו שלילדה יש חברים בגן, כך גם לך יש חברים שלפעמים באים אלייך, ואח"כ חוזרים לבית שלהם. לפעמים הם גם נשארים לישון. (מצד שני חשוב לא להופיע כל יומיים עם מישהו אחר) . לא להסתיר.להיות קשובה לשאלות שלה ולנסות לענות באופן בו תוכל להבין.
    לגבי הנושא השני, לא חושבת שזה ישאיר צלקת. תסבירי לה שיש דברים שמבוגרים אוהבים לעשות ושגורמים הנאה לשניהם. תעקבי אחרי התנהגותה בימים הקרובים. האם מסתגרת, האם יש עיסוק במין וכו'. אל תתיחסי לזה כסוד נסתר אבל גם אל תנדבי מידע אם אינה שואלת.
    תזכרי , לא עשית שום דבר רע. חשוב להסביר ולא להסתיר.
    כדאי להתייעץ עם איש מקצוע לגבי התנהלותך בעתיד כאם חד הורית מול ילדתך.

בהצלחה

אשמח להתעדכן
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו