שינה עם ההורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה עם ההורים
    לילי
    26/08/2007

הי,

כתבתי לך ב- 15.8.07 ולא נעניתי, אני מאוד אשמח לעזרתך ...

שלום רב,
    בתי בת 3.5, ילדה מקסימה, מפותחת, מבינה וכו'. אני בהריון שני, ומאז שנודע לה על העובדה שתיוולד לה אחות, השינה בלילה הפכה לקשה במיוחד. היא מתעקשת שאני אשן איתה אצלה במיטה או שהיא תישן אצלנו במיטה, היא החלה להתעורר לפחות פעמיים בלילה, בוכה ומחפשת את אמא...
    כיצד נוכל לשנות את המצב? אני מבינה שקשה לה, אך גם מקווה שזה לא יימשך עד הלידה (עוד כשלושה חודשים)...

אודה על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה עם ההורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה עם ההורים

שרון באומל
    28/08/2007

שלוןם לילי.
    ראשית, קבלי התנצלותי הן על כך שלא נענית בעבר, והן על כך שלקח עכשיו זמן ארוך לקבלת תשובה. היו לנו הרבה תקלות טכניות במערכת הניהול של הפורום.
    ביתך מגיבה לשיוני המערכתי העתידי במשפחה בצורך בקרבה גדולה יותר אליך ואל בעלך. גם עכשיו, עם הבטן התופחת, אני מאמינה שקיים שיוני בקשר. ייתכן ואת יותר עייפה, פחות סבלנית, פחות יכולה "לרוץ" אחריה ואיתה.
    לפיכך, אני ממליצה לדבר איתה בדיוק על כך. לומרלה "עוד מעט יוולד לך אח/ות ואת בטח שואלת איך זה יהיה. האם נשחק איתך אותו דבר, האם נאהב אותך אותו דבר". הידיעה שאת יודעת מה מתחולל בעולמה הפנימי תקל עליה מאוד.
    קני ספר או שניים לגבי הולדת אח קטן (משפחת הפילפילים; האח הקטן של פספס) ודברי איתה על מה שעתיד להיות, כולל מתן לגיטימציה לרגשות שליליים של כעס, קנאה וכו'.
    בברכה,
    שרון באומל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו