טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כל כך מובכת שקשה לי אפילו לספר את הסיפור בני בן ה12 תפס אותנו באמצע. (זה היה בשעת לילה מאוחרת, הוא הגיע מוקדם ממסיבה, כך שעדין לא ציפינו שיבוא) הוא פתח את הדלת ומיד סגר וברח לחדרו. לאחר מכן הגעתי לחדרו ושוחחתי איתו על המסיבה שממנה חזר. ולא אמרתי כלום על מה שראה. מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל דבר שהוא לא מדובר במשפחה כי הוא נורא מביך, או מבייש או מפחיד נשאר כאיזה סלע בליבם של השותפים. אני חושבת שכדאי לנהל שיחה שתאפשר לו מרחב שאם ירצה לבטא משהו או לשאול ידע שאת יכולה להקשיב לו על אף המבוכה. בשיחה ראשית הדגישי שזה דבר אישי ואינטימי ושאת מתנצלת שנאלץ להחשף לזה, הדגישי שזה ביטוי של אהבה בינך לבין אביו. בידקי איתו אם היה רוצה בכלל לשאול משהו על מיניות או זוגיות או לומר משהו על הבהלה שלו מה הבהיל ממה היה נבוך ואם מבין שלא כועסים עליו. ושאת מבקשת שלהבא יקיש על הדלת לפני שנכנס(אם זה היה בחדר הפרטי שלכם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד