בני תפס אותנו באמצע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני תפס אותנו באמצע
    שירן
    06/07/2009

אני כל כך מובכת שקשה לי אפילו לספר את הסיפור
    בני בן ה12 תפס אותנו באמצע. (זה היה בשעת לילה מאוחרת, הוא הגיע מוקדם ממסיבה, כך שעדין לא ציפינו שיבוא) הוא פתח את הדלת ומיד סגר וברח לחדרו.
    לאחר מכן הגעתי לחדרו ושוחחתי איתו על המסיבה שממנה חזר. ולא אמרתי כלום על מה שראה. מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני תפס אותנו באמצע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ליזום איתו שיחה

שירן
    06/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות

זהורית אסולין שמחון
    08/07/2009

כל דבר שהוא לא מדובר במשפחה כי הוא נורא מביך, או מבייש או מפחיד נשאר כאיזה סלע בליבם של השותפים. אני חושבת שכדאי לנהל שיחה שתאפשר לו מרחב שאם ירצה לבטא משהו או לשאול ידע שאת יכולה להקשיב לו על אף המבוכה. בשיחה ראשית הדגישי שזה דבר אישי ואינטימי ושאת מתנצלת שנאלץ להחשף לזה, הדגישי שזה ביטוי של אהבה בינך לבין אביו. בידקי איתו אם היה רוצה בכלל לשאול משהו על מיניות או זוגיות או לומר משהו על הבהלה שלו מה הבהיל ממה היה נבוך ואם מבין שלא כועסים עליו. ושאת מבקשת שלהבא יקיש על הדלת לפני שנכנס(אם זה היה בחדר הפרטי שלכם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו