מצוקה לילדה העולה לכיתה ח.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה לילדה העולה לכיתה ח.
    גפן
    07/07/2009

שלום רב,
    אני שואלת שאלה הנובעת ממצוקה גדולה.
    בתי עולה לכיתה ח בבית ספרה, במהלך השנה היא חוותה הצקות, עלבונות בקיצור דחייה חברתית גדולה. לביה"ס היא הגיעה לבדה מאחר ועברנו דירה לאחד המושבים במקום מגורנו(אין ילדים בגילה במושב רק גדולים יותר או קטנים)קשה לה ולי עוד יותר.
    בבי"ס היסודי היו לה חברים והיא נהנתה מפעילויות חברתיות רבות.
    האופי שלה: ילדה עדינה, לא יוזמת, לא מרפקנית שדוחפת, תמיד אוהבת ורוצה לעזור. אבל מה יהיה איתה?...אני מפחדת מצלקות לכל החיים.(מלחיץ אותי שמה שהיא חווה עכשיו לא ישפיע על עתידה כבוגרת)

עם הכיתה הנוכחית היא אמורה להמשיך עד י"ב.

אנא עזרי לי למצוא פתרון הולם (ביה"ס מאד מעורב וישמח לשתף עימי פעולה).

תודה גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים

זהורית אסולין שמחון
    08/07/2009

האם ביתך מדווחת על מצוקה זו בפנייך- האם יש מרחב לחשוב יחד איתה כיצד ליזום התחברויות חברתיות אולי לא עם כל הילדים בכיתה אך לפחות עם נער (או נערה) אחד או שניים שאיתם תוכל להסתובב בהפסקות. אם היתה כל כך חברותית בבית ספר היסודי כיצד נעלמו יכולות וכישורים חברתיים אלו מה לא מאפשר לה לבטאם בכתה החדשה. מבית הספר ניתן לבקש שיזמו יותר עבודות משותפות , משימות עם ילדים שנראה למחנכת שיכולים לחבור אליה בקלות ושהיא יכולה להנות מחברותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו