פספוסי פיפי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פספוסי פיפי
    דידי
    07/07/2009

שלום, בני בן כמעט שלוש, כבר שבעה חודשים גמול לחלוטין בשעות הערות (עדיין ישן עם חיתול). בשבעת החודשים האלה היו תקופות בהן פספס פה ושם פיפי (אף פעם לא קקי) אך בסך הכל כמעט ולא פספס. בחודש האחרון בורח לו פיפי כל יום, לעיתים מספר פעמים ביום, יותר בגן אך גם בבית לפעמים. יש לציין שזה לא נראה שזה מפריע לו וגם אם בורח לו, הוא מסתובב עם מכנסיים רטובים עד שמישהו שם לב. ייתכן שנסיגה זו קשורה לכך שגננת שהוא מאוד אהב עזבה לפני כחודש אך אני לא בטוחה שזו הסיבה. בסך הכל אני די משוכנעת שטוב לו בגן שלו. השאלה שלי היא מה לעשות אם בכלל. אני מידי פעם אומרת לו בבקרים לא להתאפק אם יש פיפי וישר לרוץ לעשות. לפעמים, כשאני רואה שהוא צריך, אני מתעקשת שילך לעשות גם אם הוא לא רוצה. מה עוד לעשות? האם להרפות ולהניח שזה עניין של זמן או לא? אני לא בטוחה שזה טוב שאני לוחצת שילך כי בעבר הוא הלך ללא כל התערבות שלי. אשמח לעצה, אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספוסי פיפי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספוסים

זהורית אסולין שמחון
    08/07/2009

אני חושבת שהחשיבה שלך מאד נכונה לבדוק האם חלו אילו שינויים בחייו או עתידים להתרחש שינויים שאליהם הוא מגיב- עזיבת הגננת היא בהחלט יכולה להיות גורם לכך גם אם יש גננת חדשה טובה והגן נשאר מסגרת אהובה. כדאי לנסות לבדוק אם מתגעגע לגננת ואם היה רוצה לשלוח לה ציור וכדומה. לגבי מעורבותך כדאי להזכיר לו ולברר עימו כי לעיתים בלהט המשחק הוא יכול לשכוח , אך לכבד את מקומו וכשם שסמכת עליו בעבר לסמוך עליו גם עכשיו שזה זמני והוא יחזור לזהות את הצורך שלו לפיפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו