עוד מעט בת שש ולא גמולה מקקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוד מעט בת שש ולא גמולה מקקי
    מיכל
    08/07/2009

בתי כמעט בת שש ועדיין עושה קקי בתחתונים אם פיפי אין לה שום בעיה לאחרונה גם נגמלה מהרטבה לילית כמעט לחלוטין ילדה בוגרת עצמאית הכל זורם אצלה חוץ מבעיית הקקי היא פשוט לא עושה בשירותים היא מתאפקת סובלת מכאבי בטן אני מרגישה שהיא צריכה לעשות אני אומרת לה ללכת לשרותים אבל היא מסרבת שהיא עושה היא מתחבאת מתחת לשולחן או במקומות מסתור אחרים ועושה אני כבר אובדת עצות היא הגדולה בבית מתחתיה שני ילדים בגלאי 4-5 גמולים כמעט לגמרי ללא בעיות מיוחדות פיספוסים פה ושם לא רציני . ילדה ריגשית מאד לוקחת כל דבר ללב נפגעת מהר מאד ואכפת לה מהכל ומכולם לפעמים מתעסקת בפה שלה עד שיורד לה דם בזמן האחרון גם זה דעך לאחר יעוץ עם פסיכולגית הגן הואיל לכמה ימים אך חזר על עצמו אנחנו מבולבלים מתוסכלים ובעיקר לא יודעים מה לעשות אנחנו חברי מכבי האם יש איזה טיפול לבעייה אשמח לכל פיתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

זהורית אסולין שמחון
    08/07/2009

אני מציעה לפנות להתייעצות דרך הקופה במכון להתפתחות הילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו