טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי כמעט בת שש ועדיין עושה קקי בתחתונים אם פיפי אין לה שום בעיה לאחרונה גם נגמלה מהרטבה לילית כמעט לחלוטין ילדה בוגרת עצמאית הכל זורם אצלה חוץ מבעיית הקקי היא פשוט לא עושה בשירותים היא מתאפקת סובלת מכאבי בטן אני מרגישה שהיא צריכה לעשות אני אומרת לה ללכת לשרותים אבל היא מסרבת שהיא עושה היא מתחבאת מתחת לשולחן או במקומות מסתור אחרים ועושה אני כבר אובדת עצות היא הגדולה בבית מתחתיה שני ילדים בגלאי 4-5 גמולים כמעט לגמרי ללא בעיות מיוחדות פיספוסים פה ושם לא רציני . ילדה ריגשית מאד לוקחת כל דבר ללב נפגעת מהר מאד ואכפת לה מהכל ומכולם לפעמים מתעסקת בפה שלה עד שיורד לה דם בזמן האחרון גם זה דעך לאחר יעוץ עם פסיכולגית הגן הואיל לכמה ימים אך חזר על עצמו אנחנו מבולבלים מתוסכלים ובעיקר לא יודעים מה לעשות אנחנו חברי מכבי האם יש איזה טיפול לבעייה אשמח לכל פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד