מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להזמין/ללכת לחבר מהגןגל10/07/2009
ביתי בת 4.5 , מאוד רוצה שיגיעו אורחים או שנלך , בדר"כ זה קורה עם המשפחה בדר"כ והאחיינים.
היא מאוד רוצה לארח או ללכת לילדים מהגן. עד עכשיו זה קרה פעמים בודדות וגם במקרה לא יזום.(בדיוק שיצאתי מהגן והילדה שאלה את אחת האימהות אז לא היה לה נעים להגיד לא)
אני ניסיתי מספר פעמים להזמין טלפונית גם ילדים שיש לה קשר איתם בגן וגם ילדים שאין לה קשר איתם. זה פשוט לא עובד .כל פעם יש סיבה אחרת למה הילד/הילדה לא יכולים לבוא ואין גם ניסיון מצידם להזמין או לנסות בפעם אחרת.
השבוע הילדה בכתה בלי הפסקה ורצתה שילדה מהגן תבוא אליה (יש לציין שבגן אין בניהם הרבה קשר) ניסיתי להתקשר ואולי בפעם השלישית הזמנתי נדחתה בנימוס. אין לי כבר תירוצים לילדה כל פעם אני אומרת שהילד/ה לא יכולים או שאמא שלהם לא מסכימה היום או זה לא מתאים היום.
היא כבר אמרה לי " אולי הם לא רוצים לבוא לכאן" ואני אמרתי לה שזה לא נכון שהם כן רוצים לבוא אך לא יכולים.
איך אני יכולה להתמודד/לענות לה מבלי שתפתח חוסר ביטחון. מעבר לזה שזה פשוט מתיש אותי כל הבכי והסרטים החוזרים מהרגע שהיא מגיעה מהגן.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספסתם את ההודעה שלי????
גל11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר
זהורית אסולין שמחון11/07/2009בררי עם הגננת מיהם הילדים שאיתם היא נוהגת לשחק איתם שוחחי עם הוריהם וקבעו זמן מראש שיתאים לשני הצדדים. שנית כדאי ללכת איתה למקומות שבהם יש ילדים רבים כמו גן שעשועים , בריכה, חוגים ומרכזי הפעלה, כך תכיר עוד ילדים ותרחיבו את המעגל החברתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)