להזמין/ללכת לחבר מהגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להזמין/ללכת לחבר מהגן
    גל
    10/07/2009

ביתי בת 4.5 , מאוד רוצה שיגיעו אורחים או שנלך , בדר"כ זה קורה עם המשפחה בדר"כ והאחיינים.

היא מאוד רוצה לארח או ללכת לילדים מהגן. עד עכשיו זה קרה פעמים בודדות וגם במקרה לא יזום.(בדיוק שיצאתי מהגן והילדה שאלה את אחת האימהות אז לא היה לה נעים להגיד לא)

אני ניסיתי מספר פעמים להזמין טלפונית גם ילדים שיש לה קשר איתם בגן וגם ילדים שאין לה קשר איתם. זה פשוט לא עובד .כל פעם יש סיבה אחרת למה הילד/הילדה לא יכולים לבוא ואין גם ניסיון מצידם להזמין או לנסות בפעם אחרת.

השבוע הילדה בכתה בלי הפסקה ורצתה שילדה מהגן תבוא אליה (יש לציין שבגן אין בניהם הרבה קשר) ניסיתי להתקשר ואולי בפעם השלישית הזמנתי נדחתה בנימוס. אין לי כבר תירוצים לילדה כל פעם אני אומרת שהילד/ה לא יכולים או שאמא שלהם לא מסכימה היום או זה לא מתאים היום.

היא כבר אמרה לי " אולי הם לא רוצים לבוא לכאן" ואני אמרתי לה שזה לא נכון שהם כן רוצים לבוא אך לא יכולים.

איך אני יכולה להתמודד/לענות לה מבלי שתפתח חוסר ביטחון. מעבר לזה שזה פשוט מתיש אותי כל הבכי והסרטים החוזרים מהרגע שהיא מגיעה מהגן.

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להזמין/ללכת לחבר מהגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספסתם את ההודעה שלי????

גל
    11/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר

זהורית אסולין שמחון
    11/07/2009

בררי עם הגננת מיהם הילדים שאיתם היא נוהגת לשחק איתם שוחחי עם הוריהם וקבעו זמן מראש שיתאים לשני הצדדים. שנית כדאי ללכת איתה למקומות שבהם יש ילדים רבים כמו גן שעשועים , בריכה, חוגים ומרכזי הפעלה, כך תכיר עוד ילדים ותרחיבו את המעגל החברתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו