מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר ביטחוןליזה10/07/2009
יש לי ילדה בת 4.5 פעילה וחברותית מאוד אני ובעלי קצת מודאגים מהתגובות שלה כאשר חברה או אפילו מבוגר מעירים לדוגמא: היא היתה אצלה חברה בחדר המשחקים ולא עזרה לה לסדר לפני שהלכה. יום אחרי זה החברה תקפה את ליעד (במילים) שבפעם הבאה היא לא תיכנס יות אליה כי היא לא עזרה לה לסדר. ליעד עמדה בדום מוחלט ליב פתח הבית מבלי לנהוצא מילה מפיה למרות שבשבוע קודם(ובכלל בכל פעם)החברה היתה אצלינו ולא סידרה. אני ציפיתי שליעד תוכיח אותה על כך שגם היא לא עזרה לה ובמקום זה היא היתה בשוק והפגינה חוסר ביטחון .
רצינו לדעת כיצד אנחנו יכולים לחזק לה את הביטחון בנושאים כאלו כי בכללי היא בעלת ביטוחון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקניית בטחון.
נעמה סבג שמש10/07/2009ליזה שלום,
המקום שלכם הוא ללמד את הילדה מה נכון לומר במצבים הללו. איך נכון להביע את מה שהיא מרגישה.
הרבה פעמים הילדים מתנהגים איתנו בצורה אחת ועם אחרים בצורה אחרת.
גם כשמישהו יקח מהילדה משהו בנוכחותכם, אני מצפה שלא תתערבו אלא תאמרו לה: אמרי שזה שלך. בקשי ממנו שיחזיר לך.
חשוב להנחות ילד מה לעשות ואיך לומר ולהתנהג אך לא להלחץ ולהעלב במקומו, ובטח לא להגיב במקומו. כך הוא לא יידע איך לעשות זאת נכון ובנוסף, אסור שיחשוב שאינו יודע להתמודד ואמא צריכה להגן עליה ולעשות את הדברים במקומה.
הבטחון יגיע, עם הרבה סבלנות. זו התנהגות המאפיינת גיל זה. אל חשש.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)