טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! בני בן 8 חודשים ילד טוב ,נוח ושמח רק שלפעמים הוא עושה בלא ידיעה כמובן דברים שיכולים להיות לו מסוכנים כמו למשל דבר שמאוד מפחיד אותי כשהוא יושב בכיסא האוכל שלו הוא א והב לבוא קדימה ולזרוק את גופו אחורה מה שגורת לכסא להתרוממם מעט ובאחד מן הימים זה יכול להתהפך אחורה אני מנסה להסביר שאסור אבל הוא צוחק וחושב שאני משחקת איתו מה לעשות ובאיזה שיטה כדאי לנקוט??? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את לא תצחקי במצבים אלו ותעבירי מסר בבירור אסור, לא , מסוכן ותחזיריו אותו למקומו הוא יבין. כמובן שאין הדבר אומר שאפשר להשאירו לבד עדיין בגלל הקושי בהפנמה והוא זקוק להשגחה מתמדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אינני צוחקת כשאני מנסה להעביר את האיסור אבל כפי הנראה הוא לא מתייחס לכך ברצינות כמו הדוגמא עם כסא האוכל שהוא זורק את הגוף אחורה אני מתחננת תני לי בבקשה פתרון.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד