איך ללמד שאסור?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך ללמד שאסור?
    ריקה
    11/07/2009

שלום! בני בן 8 חודשים ילד טוב ,נוח ושמח רק שלפעמים הוא עושה בלא ידיעה כמובן דברים שיכולים להיות לו מסוכנים כמו למשל דבר שמאוד מפחיד אותי כשהוא יושב בכיסא האוכל שלו הוא א והב לבוא קדימה ולזרוק את גופו אחורה מה שגורת לכסא להתרוממם מעט ובאחד מן הימים זה יכול להתהפך אחורה אני מנסה להסביר שאסור אבל הוא צוחק וחושב שאני משחקת איתו מה לעשות ובאיזה שיטה כדאי לנקוט???
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ללמד שאסור?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנמה של כללים ואיסורים

זהורית אסולין שמחון
    11/07/2009

אם את לא תצחקי במצבים אלו ותעבירי מסר בבירור אסור, לא , מסוכן ותחזיריו אותו למקומו הוא יבין. כמובן שאין הדבר אומר שאפשר להשאירו לבד עדיין בגלל הקושי בהפנמה והוא זקוק להשגחה מתמדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לא הייתי ברורה

ריקה
    12/07/2009

אני אינני צוחקת כשאני מנסה להעביר את האיסור אבל כפי הנראה הוא לא מתייחס לכך ברצינות כמו הדוגמא עם כסא האוכל שהוא זורק את הגוף אחורה אני מתחננת תני לי בבקשה פתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו