טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב התגרשנו לפני שנתיים,גירושים לא נעימים בשל בגידה כשהתאומות שלנו היו בנות שלוש. לצערי אני לא מצליחה להסתיר את הכאב והכעס מול בנותיי בעימותים מולו לגבי הסדרי ראיה, איחורים,הקושי היומיומי שלי, בעיות כלכליות וכו'. כשעזב את הבית הסברתי להן בצורה פשוטה שהוא עבר לגור בבית אחר כי הן היו קטנות מכדי להבין. במהלך השנתיים האחרונות הן לא שאלו דבר לגבי הנושא. השאלה שלי האם אני צריכה היום לשבת ולהסביר להן או לחכות שהן יישאלו אותי? ואם כן מה נכון להגיד להן ואיך? חוששת שהן מפנימות בגלל אותו כאב שלא הצלחתי להסתיר ומבחינתן זה דבר שאסור לדבר עליו כי אמא תכעס או תהיה עצובה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שלפני שאת פותחת את הנושא איתם לשיחה כדאי שתטפלי בעצמך ובפצע הפתוח והמוגלתי שהגירושים הללו הותירו בליבך. אחרת כל דיבור וכל נגיעה כל כך יכאיבו לך עד שלא יאפשרו לך לעשות שיחה שפנויה לקשיים ולכאבים שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד