גם להן זה כואב?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גם להן זה כואב?
    אמלה
    11/07/2009

בוקר טוב
    התגרשנו לפני שנתיים,גירושים לא נעימים בשל בגידה כשהתאומות שלנו היו בנות שלוש. לצערי אני לא מצליחה להסתיר את הכאב והכעס מול בנותיי בעימותים מולו לגבי הסדרי ראיה, איחורים,הקושי היומיומי שלי, בעיות כלכליות וכו'.
    כשעזב את הבית הסברתי להן בצורה פשוטה שהוא עבר לגור בבית אחר כי הן היו קטנות מכדי להבין. במהלך השנתיים האחרונות הן לא שאלו דבר לגבי הנושא.
    השאלה שלי האם אני צריכה היום לשבת ולהסביר להן או לחכות שהן יישאלו אותי? ואם כן מה נכון להגיד להן ואיך? חוששת שהן מפנימות בגלל אותו כאב שלא הצלחתי להסתיר ומבחינתן זה דבר שאסור לדבר עליו כי אמא תכעס או תהיה עצובה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם להן זה כואב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

זהורית אסולין שמחון
    11/07/2009

אני חושבת שלפני שאת פותחת את הנושא איתם לשיחה כדאי שתטפלי בעצמך ובפצע הפתוח והמוגלתי שהגירושים הללו הותירו בליבך. אחרת כל דיבור וכל נגיעה כל כך יכאיבו לך עד שלא יאפשרו לך לעשות שיחה שפנויה לקשיים ולכאבים שלהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו