מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריגרסיה קטנה בהתנהגותהילי12/07/2009
שלום
אני אמא לפעוט בן שנתיים ושמונה חודשים ובשבוע 26 להריוני
לאחרונה לפני שבוע וחצי בני המתוק התחיל לעשות קולות של תינוק ולזחול לכיווני על הריצפה
עד שהוא מגיע אלי ורוצה שאני הרים אותו על הידיים
זה קורה בערך פעמיים ביום אני לא יודעת איך להגיב לזה
עד כה השתתפתי בהצגה ופינקתי אותו ואמרתי לו משהו בסגנון של תינוק של אמא וכו'
אך אני לא בטוחה שאני עושה נכון
אני ייעצו לי
תודה
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני משום מה לא מקבלת תשובה
הילי13/07/2009אני אשמח מאוד לקבל תשובה
תודה הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגרסיה בהתנהגות
ליאת גרוס13/07/2009שלום הילי
בנך ילד נבון ומבין שהולך להיות לו מתחרה. לדעתי בשלב זה לא כדאי לדחות אותו אך גם לא לחזק התנהגות תינוקית. אם הוא רוצה ידיים ,חבקי אותו חיבוק קטן וזהו. אל תדברי אליו כתינוק. אל תתלהבי מזחילתו אבל גם אל תביעי בוז. במקביל נסי להדגיש דווקא את מקומו כאח הגדול וכילד הגדול. הדגישי וחזקי כל מיני התנהגויות שעושה כבוגר . ספרי לו שכבוגר כבר מותר לו לעזור לאמא ב...,וכו'.
דבר נסף - חשוב לספר לו שכשהתינוק יוולד עדיין יהיה לך זמן רק איתו ושתמיד תמיד יהיה לך מקום בשבילו בלב. יש ספר של סמדר שיר שנקרא "על הברכיים של אמא" שווה קניה.
בהצלחה ומזל טוב
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)