מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריבות בין חבריםרוז12/07/2009
הילדה שלי בת שנתים ותשע חודשיים חברותית בל ישנה סיטואציה קבועה שאם אנחנו נפגשים עם חברה שלה (שהיא גם בת דודה שלה באותו גיל )הבת דודה יותר אסרטיבית והרבה פעמים ם היא חוטפת לילדה שלי את המשחק אז הילדה שלי באה אלי שאני אתערב לרוב בוכה ולא מתמודדת לבד איך אני אמורה לנהוג??? יש לציין שזה מצב עדין כי בכל זאת מדובר במשפחה ןהבת דודה תמיד מתמודדת לבד ואף פעם לא נגשת לאמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבה בין בנות דודות
ליאת גרוס13/07/2009שלום רוז
ילדים שונים מתנהגים אחרת וזה בסדר. לאסרטיביות יש יתרונות וחסרונות וצריך להסתכל על התמונה השלמה.
מעבר לכך, אם מדובר על התנהגות שמתרחשת רק עם בת הדודה הספציפית הזו, לא הייתי עושה כלום מול הילדהשלך. אם הבת שלך משלמת מחיר קבוע אולי ניתן להתרחק מבת הדודה, גם אם לך זה לא הכי נוח. כמו כן אפשר לדבר עם האם של הבת דודה שתתערב ותדבר עם ביתה שלא תחטוף.
עם זאת, אם תראי כי גם מול רב החברות מהגן (עוד מעט יהיו הרבה) יש נטיה לויתור וחולשה, ושזה נמשך לאורך זמן אז יש מקום להציע לה לנסות לבקש חזרה ואפילו לחטוף אם אין ברירה. עם הזמן תלמדי אותה לא לשחק עם מי שלא משחקת יפה.
והכי חשוב, תזהרי לא להשוות בין בתך לבת הדודה, ולא להשוותה אלייך בילדותך..
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)