טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב יש לנו בן מקסים בן 9 חודשים יש לי בעיה שגורמת למתחים ותסכולים בבית בני לא רוצה שאביו יחזיק אותו זה מלווה בבכי חזק בכל פעם אני לא רואה שיש שיפור במצב מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך בדר"כ כשלשני ההורים ברור שקשר בין הילד לאב הוא טוב וחשוב לאב לתינוק וגם לאם זה מצליח. הילד רגיל אלייך ומעדיף אותך. אבל אם לא יהיה עם אביו לא יתרגל לעולם ובסוף גם את תצאי מופסדת. קחי צעד אחורה. צאי מהבית ותשאירי אותם לבד.שדרי לבעלך שאת סומכת עליו. אל תתקשרי . ותראי שיהיה בסדר. לתינוק זה כמו להתרגל למטפלת. אם היא נחמדה , זה תמיד מצליח בסוף. הרבה תלוי בך. קחי נשימה...
לא בטוחה שזה מה שרצית לשמוע, אבל אני מקווה שזה עוזר אשמח להתעדכן
ליאת ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד