טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הלל בת 3 ו10 חודשים. היא ילדה רגישה, שמחה וחכמה. בדרך כלל אין איתה שום בעיה היא ילדה נהדרת. לאחרונה היא היתה חולה - וירוס של חום ואח"כ דלקת אוזניים וגרון זה נמשך בערך 3 שבועות. בשבוע האחרון שבו לקחה אנטיביוטיק, היא קמה בלילה בערך ב-23:00 וברח לה צואה, היא קמה מהר והמשיכה בשירותים.עבר שבוע מאז ואתמול בלילה היא הקיאה מתוך שינה ולאחר שעה חזרה לישון. ב04:00 לפנות בוקר שוב היא קמה כי ברח לה צואה והלכה להמשיך בשירותים. חשוב לציין שאף פעם לא ברח לה צואה גם בשלבי הגמילה והיא ניגמלה במהירות ובקלות.האם זה נורמלי בגיל כזה שיש צואה בלילה?ושבורח?(היא לא משלשלת) אולי יש קשר לחולשה עקב החולי/הקאה? אשמח לתשובה כי זה מאוד מלחיץ אותי, זה נראה לא תקין כ"כ. הלל מאוד פתוחה ומספרת הכל ולא נראה על פני השטח שקרה משהו חיצוני, אבל אשמח אם תנחו אותי מה לעשות לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד