מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא גמילהדידי18/07/2009
שלום, בני בן שנתיים וחצי, גמול מזה גיל שנתיים. בחודש האחרון הוא החל להרטיב לא מעט (לפחות פעם ביום) ככל הנראה בעקבות עזיבתה של הגננת האהובה עליו בגן. בגלל שפיספס כל כך הרבה, התחלתי להזכיר לבני ללכת לעשות פיפי במצבים בהם ראיתי שהוא צריך. נוצרה דינמיקה בה אני מזכירה לעשות, הוא אומר לי שהוא לא צריך ואז מעט לאחר מכן בורח לו. אותי זה כבר ממש מעצבן ואני מרגישה שנכנסנו למין פינה לא טובה. מה אפשר לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה לשאלה.
דידי21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא קיבלתי תשובה והבעיה לא משפרת
דידי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי לפני יותר משבוע אך אין מענה!
דידי26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מחיתולים
ד''ר שירי שדה שרביט27/07/2009דידי שלום,
גמילה אינה תהליך ישיר עם שיפור רציף ומתמיד, אלא לעתים קרובות יש נסיגות, במיוחד כשיש גורמים רגשיים, כפי ששמת לב לתגובתו לעזיבת הגננת. התמזל מזלכם, וכבר יש לכם חוויה חיובית מתקופה של גמילה שהלכה טוב. לכן גם בנך וגם את יכולים להסתמך על החוויה הזו, בחזרתכם לשגרה. במידה ועדיין קיים דיאלוג קבוע שבו את מזכירה לו והוא למרות הכל מפספס, אפשר להניח לעניין למספר ימים, גם במחיר של פספוסים רבים. ואח"כ לחזור שוב לגמילה, יחד עם מערכת של תגמולים הצמודים בזמן לכל הצלחה (=עשיית פיפי בשירותים/סיר).
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)