טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ילדתי היום בת שש שנים , מאז היותה תינוקת בת חצי שנה כאשר היתה יושבת שוכבת בכסא היתה כביכול מתנדנדת ,, כאשר גדלה מעט הייתי מעירה לה ואז היתה מפסיקה , גם בגן הילדים כאשר היתה יושבת מכסא לפתע היתה מתנדנדת עם הגוף קדימה ואחורה לא עם הכסא,, היתה לה הפסקה של שנתיים בערך והשבוע שוב חזרה לעשות זאת ,כאשר הערתי לה כביכול שזה לא יפה היא אמרה שהיא לא רוצה להתנדנד אבל זה יוצא לה ,,אגב הילדה מאובחנת בקשיי כתיבה היא לא מחזיקה את העיפרון נכון וכך גם הכתב שלה לא ברור ,,,אודה לכם באם תוכלו לעזור לי לפחות לכוון אותי בייעוץ. אני כרגע מתגוררת בניו יורק ,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם ערכת לה אי פעם אבחון התפתחותי ששלל הפרעת קשב ורכוז. לעיתים נדנוד בכסא מבטא צורך בתנועתיות יתר כאקט מרגיע . אני מאמינה לביתך שהיא עושה זאת בהיסח הדעת. מכיוון שתארת גם קשיי כתיבה ואחיזה עם העיפרון אני ממליצה לפנות לאבחון פסיכודידקטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד