ילדה בת שש שנים מתנדנדת בכיסא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שש שנים מתנדנדת בכיסא
    tamara
    18/07/2009

שלום
    ילדתי היום בת שש שנים , מאז היותה תינוקת בת חצי שנה כאשר היתה יושבת שוכבת בכסא היתה כביכול מתנדנדת ,, כאשר גדלה מעט הייתי מעירה לה ואז היתה מפסיקה , גם בגן הילדים כאשר היתה יושבת מכסא לפתע היתה מתנדנדת עם הגוף קדימה ואחורה לא עם הכסא,, היתה לה הפסקה של שנתיים בערך והשבוע שוב חזרה לעשות זאת ,כאשר הערתי לה כביכול שזה לא יפה היא אמרה שהיא לא רוצה להתנדנד אבל זה יוצא לה ,,אגב הילדה מאובחנת בקשיי כתיבה היא לא מחזיקה את העיפרון נכון וכך גם הכתב שלה לא ברור ,,,אודה לכם באם תוכלו לעזור לי לפחות לכוון אותי בייעוץ.
    אני כרגע מתגוררת בניו יורק ,תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדנוד בכסא

זהורית אסולין שמחון
    19/07/2009

האם ערכת לה אי פעם אבחון התפתחותי ששלל הפרעת קשב ורכוז. לעיתים נדנוד בכסא מבטא צורך בתנועתיות יתר כאקט מרגיע . אני מאמינה לביתך שהיא עושה זאת בהיסח הדעת. מכיוון שתארת גם קשיי כתיבה ואחיזה עם העיפרון אני ממליצה לפנות לאבחון פסיכודידקטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו