ילד מדאיג חי בסרט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • ילד מדאיג חי בסרט
    עינת
    18/07/2009

    ילד שאוהב לעסוק בדמיונות חי בסרט כשאני אומרת לו לצחצח שינים הוא עומד ליד הכיור ועסוק בלעשות פרצופים .כשאני אומרת לו לסדר משחקים הוא יעשה טור ארוך ארוך וכך לאט לאט יקח לו שעה והמשחקים יחזרו למקומם.הכל מתוך משחק דמיוני בכל תחום תמיד. הגזר בצלחת זה דג והעגבניה זה קונכיה וכל הצלחת זה אקורים ועד שאוכל נשמתי יוצאת. הכי איטי בגן בכל תחום וענין. מלטף ומנשק אותי ללא הפסק[רק אותי -אמו] משחק רק עם ילדים בעלי דמיון אוסף גוקים חפושיות עלים וכל מה שיש בחוץ. שפתו עשירה וחשיבתו עמוקה [עסוק בגלגול נשמות...מאיפה הביא את זה?] מבקשת עזרה אין לי סבלנות ואני קצת דואגת כי מדי טוב לו להיות עם עצמו.הילד בן 5.
    תודה על הסבלנות אמא דואגת.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מדאיג חי בסרט

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ילד יצירתי

    זהורית אסולין שמחון
    19/07/2009

    איזה עושר, איזו חשיבה יצירתית איזה כיף שיש לו את היכולת להפוך כל דבר למשחק, זה מעיד על אינטלגנציה גבוהה וכלי טוב להתמודדות בחיים . אם הוא נמנע מקשרים חברתיים , ואם בגן תפקודו לקוי והוא אינו מצליח לעמוד במטלות הלימודיות עקב תכונה זו אז עלייך להתחיל לדאוג אם לא כך הדבר תבורכי. התברכת בילד יצירתי מאד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו